Cumhurbaşkanı Erdoğan, eğitim çalışanları için düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, 'Eğitimi siyasi hesaplaşma aracı haline dönüştürmek, açık söylüyorum en büyük
Rusya parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi'nin Başkanı Valentina Matviyenko, Türkiye'nin Rus yapımı S-400 füze savunma sistemlerinin teslimatından vazgeçemeyeceğini söyledi.
Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine ilişkin davada 2 sanığın ikişer kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istendi.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i, 28 Mayıs 1918'de ilan edilen Cumhuriyet'in 101'inci yıl dönümü dolayısıyla kutladı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Japonya İmparatoru Naruhito tarafından "Yükselen Güneş Nişanı Yüce Kordonu (Grand Cordon of the Order of Rising Sun)" ile taltif edildi.
YSK'nın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ilişkin 4'e karşı 7 üyenin oy çokluğuyla aldığı kararın gerekçesi açıklandı.
İtalya'da sağ görüşlü Forza İtalya partisinin lideri ve 26 Mayıs'ta yapılacak Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinde aday olan Silvio Berlusconi, 'Belki de Avrupa Birliği (AB), Türkiye'yi y
İran Cumhurbaşkanlığı Ofisi Başkanı Mahmud Vaizi, bazı ülkelerin ara buluculuk için çaba gösterdiğini ancak mevcut şartlarda ABD ile müzakerenin anlamı olmadığını söyledi.
NATO'nun Afganistan'daki komutanı Scott Miller, ''IŞİD Afganistan ve bölge için çok tehlikeli bir örgüttür'' dedi.
AK Parti Sözcüsü Çelik, İstanbul seçimlerine ilişkin, 'CHP, hırçınlaşan üslupla seçimle uğraşmak yerine sürece karar veren hakemle kavga etmeye devam ediyor.' dedi.
Bağımsız Türkiye Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Kotil, 23 Haziran'daki seçimden çekildiğini duyurdu.
Tunceli Belediyesi oy çokluğuyla 'Tunceli' yazan belediye tabelasının 'Dersim' olarak değiştirilmesine karar verdi.
Irak Meclisi'nde İsrail'in 38 yıl önce düzenlediği hava saldırısı nedeniyle Tel Aviv'den tazminat istenmesini öngören bir kanun teklifi hazırlandı.
XIX. yüzyılın sonlarına doğru İstanbul'a gelen Amerikalı bir seyyah-araştırmacı, uzun bir süre kalır ve bu sürede toplumu incelemeye koyulur. Pek çok konuda farklı gözlemlerde bulunan
ABD ile İran arasındaki sular ısınırken yapılan bir anket Amerikan halkının yarısının ‘birkaç yıl içinde’ savaş çıkmasını beklediğini ortaya koydu. Bu fikre sahip olan ABD’li