MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonuçlarının ardından yaptığı ilk açıklamada koalisyon hükümetleri içinde yer almayacağını açıkladı.
AK Parti, CHP, MHP ve HDP 25. Dönem Parlamentosu'nda renkli ve ilginç isimlerle temsil edilecek. 77 yaşındaki Deniz Baykal, Meclis'in en yaşlı üyesi olarak Meclis Başkanı seçimine kadar TBMM
HDP Eşbaşkanı Demirtaş seçim zaferinin ardından İstanbul'da konuştu. AK Parti ile koalisyona girmeyeceklerine dair seçimden önce verdiği sözü hatırlattı, "Sözümüzün arkasındayız "
Konya'dan Ankara'ya hareketinden önce kendisini bekleyen partililere seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Hiç merak etmeyin, bu milletin kararı en doğru karardır" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Sizden oy istemeye gelmedim" diyerek miting yaptığı Tunceli'de daha önce CHP'de olan iki milletvekiliği HDP'ye geçti.
Suudi Arabistan öncülüğünde Yemen'in başkenti Sana'da Husiler tarafından kontrol edilen Yemen Silahlı Kuvvetlerine bugün hava saldırısı düzenlendi. Yemenli yetkililer tarafından yapıla
Oyunu eşiyle birlikte Kadıköy'de kullanan Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, 'Önümüzdeki genel seçimlerde bugün yaşanan baraj sorununun tarih olmasını diliyorum' d
Darbeci Sisi, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir toplantıda söyledikleri ile yine dikdatörlüğünü konuşturdu.
İsrail'e seslenen Nasrallah, "Eğer siz, olası bir savaşta 1 buçuk milyon Lübnanlıyı yerinden etmekle tehdit ediyorsanız, direniş de sizi, milyonlarca İsrailliyi yerinden etmekle tehdit ediy
Diyarbakır'daki patlamaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonlarına çıkmayan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Erdoğan katliama uğrayan halktan özür dilesin' dedi.
Rusya Devlet Başkanı Putin, askeri alandaki faaliyetlerinin kendini savunmak için olduğunu, NATO'ya saldıracağı söylentilerinin asılsız olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ardahan'da konuştu. Diyarbakır'daki patlama sonrası Demirtaş'ı aradığını fakat açmadığını belirten Erdoğan, 'Ben insani görevimi yaptım' dedi.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sancaktepe ve Çekmeköy'de çok sayıda adrese operasyon düzenledi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde işçilerle ile işveren arasında anlaşma sağlanmadı. İşçiler grev kararı aldı.
Husiler ile devrik Cumhurbaşkanı Salih'e bağlı güçlerin Suudi Arabistan'ın Yemen sınırındaki Cazan bölgesine düzenlediği saldırılarda 4 Suudi Arabistan askeri hayatını kaybetti.