ABD'de polis şiddetinden dolayı, emniyet mensuplarına askeri teçhizat dağıtılması uygulaması askıya alındı
Britanya Müslüman Birliği, İngiliz hükümetini, savunduğu demokrasi değerine bağlı kalıp, Mısır halkının elinden demokrasiyi çalan Sisi'ye karşı gerçek bir siyasi duruş sergilemeye
Kandil’de KCK yetkilileriyle görüşen İmralı Heyeti dönüş sonrası Diyarbakır’da basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan İdris Baluken, sürece ilişkin 5 maddeyi açıkladı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çıktığı canlı yayında koalisyonların istikrar getirmeyeceğini, koalisyon düşüncesinin Türkiye siyaseti üzerinde mühendislik yapanların bir yönlend
Türk Siyasal Hayatı'nın anlatıldığı Açıköğretim ders kitabında Paralel Yapı ile anılan Gülen ve camiasına övgüler dikkatlerden kaçmadı.
İran'ın Batı'yla anlaşarak nükleer planına devam etmesi Ortadoğu ve Arap Yarımadası'nda yeni iddiaları da beraberinde getirdi...
Irak'ta Anbar eyaletindeki Ramadi'nin IŞİD'in eline geçmesinin ardından, 25 bin kişi bölgeden kaçtı. Şii milisler kenti geri almak amacıyla bölgeye ilerliyor.
Aydın Doğan'a ait Hürriyet Gazetesi, geçtiğimiz gün verdiği alçakça manşetin altında yatan imayı yayınladığı bir bildiri ile inkar etti.
İHH, Endonezya’daki partner kurumu PKPU ile birlikte Arakanlı göçmenlere yönelik olarak sıcak yemek dağıtımı ve tıbbi yardımlara başladı.
Irak'ta Anbar eyaletindeki Ramadi'nin IŞİD'in eline geçmesinin ardından Şii milisler kenti geri almak amacıyla bölgeye ilerliyor. İran yönetimi Irak ordusuna yardıma hazır olduğunu duyurdu
ABD'li tohum biyoteknolojileri ve kimyasalları üreticisi Monsanto, İsviçre'li rakini Syngenta'yı satın alarak dünya tohum pazarında tekel olmak istiyor. Bu gerçekleşirse, dünya pazarında s
Adana ve Mersin'deki HDP binalarında meydana gelen patlamalarla ilgili, AK Parti'den ilk tepki Mehmet Metiner'den geldi.
Güney Asya'daki devlet yönetimlerinin Arakanlılara karşı duyarsızlıkları devam ederken, kıyılara vuran göçmenlere halk sahip çıkıyor. Son olarak Açe'ye varan sığınmacıları halk sa
Başbakan Davutoğlu, HDP bürolarına düzenlenen saldırıların sonuna kadar takipçisi olacaklarını açıkladı, "Kimse mağduriyet yaratmasın, hükümeti suçlayıcı tutuma girmesin" dedi.
Sağlık Bakanlığı'nın aile hekimleri için getirdiği hafta sonu nöbet uygulamasına itiraz amaçlı olarak aile hekimlerinin greve gideceği duyuruldu.