Patagonya’da 2000 yıl önce bebeklerin kafatasına şekil vermek yaygın bir uygulamaydı. Bunun gruplar arası ilişkileri geliştirmek için yapılmış olabileceği düşünülüyor.
Pek çok anne baba, çocuklarıyla Paris'te 130 kişinin ölümüne neden olan saldırılar hakkında konuşmayı zor buldu. Ama özellikle zorlananlar Müslüman aileler oldu.
Uluslararası toplum, Rus savaş uçağının Türk hava sahasını ihlal etmesiyle ilgili Türkiye'ye destek niteliğinde açıklamalarda bulundu.
Devlet Bahçeli, Rus savaş uçağının düşürülmesine ilişkin 'MHP, AKP hükümetini desteksiz bırakmayacaktır.' dedi.
Azerbaycan polisinin İran yanlısı grupla çatışmasında 6 kişi öldürüldü.
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’deki Rus vatandaşlarına bir an önce ülkelerine dönmeleri yönünde çağrıda bulundu.
Belçika'da saldırı tehdidi nedeniyle güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde tutulduğu başkent Brüksel'deki Büyük Camii'de şüpheli bir paket bulundu. Yetkililere yapılan ihbar sonucu cami
Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara temsilcisi Erdem Gül, "MİT tırları" soruşturması kapsamında tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi
Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, Türkiye'nin Rus uçağını düşürmesine karşılık önelmler paketi açıklayacak.
ABD Başkanı Barack Obama, daha önce veto ettiği ancak Kongre'nin yeni bir vetoya imkan tanımayan çoğunlukla kabul ettiği 607 milyar dolarlık savunma tasarısını imzaladı. Böylece Obama'n�
Krasnodar'da bir fuara "turist vizesi" ile gelen 60 kişilik bir gruptan işadamlarının gözaltına alındığı öğrenildi.
Avrupa’nın en hoşgörülü ülkelerinden biri olarak görülen Hollanda’da, bir mülteci kampının girişine kesilmiş domuz kafaları bırakıldı.
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari Çukurca'da PKK ait olduğunu açıkladığı barınak ve silah mevzilerinin hava bombardımanı ile imha edildiğini açıkladı.
AB Bakanı Volkan Bozkır'dan Türkiye'nin AB üyelik sürecine ilişkin çok önemli açıklama geldi.
Rus uçağının düşürülmesi sonrası gündeme gelen gıda ambargosu ifadelerine yönelik Moskova'dan düzeltme geldi.