Almanya Başbakanı Angela Merkel, Yunanistan'ın kendilerine nasıl bir plan sunacağını bekleyeceklerini söyledi. Merkel, Hamburger Abendblatt gazetesine yaptığı açıklamada, Avrupa'nın, Yun
Marmara Bölgesi'nde etkili olan lodos, Bursa'da ağaçları kökünden söktü, çatılarının uçmasına neden oldu. Uçan çatı parçaları hareket halindeki araçların üzerine düştü. Pek ç
Mavi Marmara Gemisi'ne düzenlenen baskında hayatını kaybeden Furkan Doğan'ın babası Ahmet Doğan, Selam Tevhid Terör Örgütü kapsamında usulsüz dinlendiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.
Okçuların başparmaklarına taktıkları, milli icadımız okçu yüzüğü zihgir, Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra binlerce yıllık tarihi uykusundan uyanarak yeniden gündemimize girdi. Bugü
Prim ve SGK borçlarının yapılandırılması için son tarih 2 Şubat Pazartesi bitiyor. Pazartesi akşamından sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.
Kemalist emekli amca ve teyzelerin gazetesi Başbakan Davutoğlu'nun namaz sırasında takke kullanmasına taktı.
Taksim'deki polis noktasına silahlı saldırı düzenledikten sonra kaçan saldırgan DHKP-C üyesi Elif Sultan Kalsen olduğu belirlendi
Netanyahu, eşi Sara'nın su şişelerinin depozito parasını geri alarak haksız kazanç sağladığına dair iddialara yanıt verdi.
Cizre'de PKK'nın gençlik yapılanması tarafından 6-7 Ekim Kobani eylemleri sırasında yollara kazılan hendekler, Sur mahallesinde kapatılmaya başlandı.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan işgalindeki Dağlık Karabağ bölgesindeki sınır hattında çıkan çatışmalarda 6 Ermeni asker ile bir Azeri askerin öldüğünü bildirdi.
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Uludere ilçesinde evlerin çatısından el yapımı gaz bombası ve taşla yapılan saldırıda bir askerin ağır yaralandığını bildirdi.
Mısır'da Acil İşler Mahkemesi, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları'nı 'terör örgütü' olarak ilan etti. Hamas ise mahkemenin kararının İsrail'in çıkarlarına hizmet etti�
Gezi olaylarından bu yana Erdoğan ve AK Parti aleyhtarı yaptığı provokatif haberlerle dikkat çeken BBC, bu kez de Somali için devreye girdi. Erdoğan'ın Somali ziyaretini iptal etmemesi, BBC'
Katar Emiri Tamim bin Hamad es-Sani ve ailesinin Londra’da bir saray sahibi olma hayalleri suya düştü.
KCK Yürütme Konseyi üyesi Sabri Ok çözüm sürecine ilişkin yaptığı son dakika açıklamada Kürtleri baharda savaşa hazırlık yapmaya çağırdı.