Yarmuk'ta ağır hasar görmüş binalar bir biri ardına sıralanıyor. Sokak aralarında, keskin nişancılara karşı gerilen perdeler sallanıyor.
İran Gönüllü Güvenlik Güçleri Besic, Tahran eyaletinin 6 kentinde 'Kudüs için' adı altında askeri tatbikat yapıldığı öğrenildi..
Kudüs'te Türk Başkonsolosluğu önünde de toplanan bir grup Ermeni gösterici, Türk bayrağı yaktı.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP-MHP-HDP koalisyonu iddiaları için "Onu düşünen varsa önce bir doktora göndermek lazım" dedi
Suriye'de muhalif çatı birliği Fetih Ordusu'na bağlı birliklerin ülkenin kuzeybatısında ve Esed'in kalesi olarak nitelenen Lazkiye'nin çeversindeki ilerleyişleri sürüyor.
Göktürk-1 Keşif ve Gözetleme Uydusu'nun uğurlama töreni Fransa'nın Cannes şehrinde yapıldı. İsrail 'Ofek 10' isimli bir uydu fırlatmış ve özellikle Türkiye başta olmak üzere Ortadoğ
Başbakan Davutoğlu, Rusya ve Fransa liderlerinin 1915 olaylarının yıldönümünde Ermenistan'a gidecek olmalarına "Minsk grubunun tarafsızlığına gölge düşürmüştür" yorumunu yaptı. Da
İsrail savaş uçakları, Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Hanun beldesine iki hava saldırısı düzenledi. İsrail ordusu, Gazze’den atılan roketlere karşılık verildiğini duyurdu.
Hatırlamak bir tarih yazmaktır. Hatırlamak bir nostalji değildir. Hatırlamak tuzağa düşmemektir...
Çinli bilim insanları, ilk kez insan embriyosunun genetiğini değiştirdiklerini duyurdu. Bunun doğumla birlikte gelen hastalıkların önüne geçmek için kullanılabileceği düşünülüyor.
Lübnan ordusu, Fransa ile Suudi Arabistan arasında imzalanan üç milyar dolarlık silah satışı anlaşması kapsamında ilk kısım silahları teslim aldı.
Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun Yemen'deki saldırılarında, İran'ın Sana Büyükelçiliği yakınlarına bir füze düştü.
İstanbul Beykoz'da halk otobüsü, yol kenarında budanan ağaçlardan düşen dalları toplayan iki kadına çarptı. Kardeş olan kadınlardan biri hayatını kaybetti.
Adana'da, bir banka şubesinin kapısının açık olduğu öğrenilince polis, görevliler gelene kadar bankada nöbet tuttu.
1970’ten beri İstanbul’a gelen herkesin en az bir kez yolunun düştüğü Harem Otogarı artık Ataşehir’de yeni modern yerinde hizmet verecek.