AB, 3 haftadır IŞİD saldırısı altında bulunan Suriye Kobani'den Türkiye'ye sığınanlar için 3,9 milyon avro insani yardım kararı aldı.
Suriye'de çatışmaların sürdüğü bölgeden atıldığı değerlendirilen havan mermisi Suruç ilçesine bağlı Mürşitpınar Mahallesi'ne düştü.
Bingöl'de emniyet müdürüne yönelik saldırıda teröristlerin kullandığı araca öncülük ettiği tespit edilen şüpheli Diyarbakır'da yakalandı.
Terör örgütü IŞİD militanlarının hava saldırılarını çok ilginç bir yöntemle engellediği ortaya çıktı.
Doğubayazıt'ta, IŞİD'in Kobani saldırıları bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerle ilgili gözaltına alınanlardan 30'u tutuklandı
İnternet dolandırıcılarının son numarası herkesi yine çok şaşırttı.
Terör örgütü IŞİD'in saldırıları bahane edilerek yapılan izinsiz gösteriler nedeniyle Diyarbakır, Mardin ve Siirt'te 57 kişi tutuklandı
ABD Dışişleri Bakanı Kerry'den IŞİD saldırısı altındaki Kobani'yle ilgili yeni bir açıklama geldi. Kürtler Kobani'de Türk askeri istemiyor
IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırıları bahane edilerek izinsiz gösterilerin düzenlendiği Diyarbakır, Van, Ağrı, Hakkari, Muş ve Bitlis'te hayatın normalleşmesiyle hasar gören binaların
Diyarbakır'da kent merkezinde görevlendirilen askeri birlikler, kışlalarına geri döndü
İdeolojik bir propagandaya maruz kalan topluluklar, kişiler nefretle harekete geçerler ve yıkıcı bir güce dönüşürler. Bu yıkıcı gücün onarma ve inşa gücü ise bulunmaz! Güç sahipl
Suriye'nin Kobani ilçesinde IŞİD'in saldırıları nedeniyle Türkiye'ye sığınan bazı Kobanililer Kuzey Irak'a geçti.
Bingöl Emniyet Müdür Atalay Ürker'e düzenlenen saldırıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
IŞİD güçlerinin Kobani'deki YPG karargahını ele geçirdikleri ve ABD öncülüğündeki hava saldırılarına karşın neredeyse tamamen kuşattıkları belirtiliyor.
Esed ordusu tarafından Dera’ya bağlı el-Harra semtine düzenlenen "varil bombalı" saldırıda 19 kişi feci şekilde can verdi.