Türkçülük özellikle Selânik merkezlidir. Ömer Seyfettin ve arkadaşlarının çıkardıkları Genç Kalemler dergisi çevresinde bunun felsefi ve edebî boyutu başlıyor. Selanik’te Yahudiler
İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson, "Suu Çii Myanmar’ı askeri cuntanın on yıllar süren baskısından kurtardı. Demokrasi mücadelesini takdir ediyorum. Ancak şu anda bu ahlaki otoriteyi A
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımların ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert'e sorulması üzerine, 'FETÖ'cü bir ga
Mersin'de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla 17 kişi gözaltına alındı.
Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Özoral, "Bakü'de Nuri Paşa'nın anıtının dikilmesi doğal olarak her Türk'ün istediği bir husus. Bu inşallah 100. yıl vesilesiyle hayata geçer"
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun bürosundan yapılan açıklamada Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de yapmayı planladığı "bağımsızlık referandumundan" önce Kürt
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben ne heykelimin dikilmesini ne masklar yapılmasını istiyorum. Heykel değil hizmete yönelik eserler diksinler" dedi.
BM'nin Kıbrıs konusundaki raporunu beklediklerini söyleyen KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, 'Birleşmiş Milletlerin raporu bizim için çok önemli. Bizim toplumsal bir varlığımız var' dedi.
ABD Başkanı Trump'ın bazı avukatlarının, Rusya soruşturmasındaki tutumu edeniyle Trump'ın damadı ve başdanışmanı Kushner'in görevinden ayrılmasını istedikleri iddia edildi.
Suriyeli ailelerden iddiaya göre bin TL’ye kiraladıkları çocukları İstanbul’a getirerek dilendiren çete çökertildi
İçişleri Bakanı Soylu, "Bizim devlet olarak vatandaşla aramızda bir güven tesis etmemiz lazım. Bu konuda 'tuzak radar' olarak ifade edilen uygulamayı kaldırdık" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Avrupa liderlerinin seçim yarışında kullandıkları dile ilişkin, "Kaybeden Türkiye olmaz, kaybeden tüm taraflar olur." dedi.
Erdoğan, Kazakistan ziyareti sonrası İstanbul
Kişinin öğrenip bildikleriyle yaşayıp gördükleri arasında uçurum varsa en hafif ifadeyle bu, umursamazlık doğurur. Tembelliğe kaynaklık eder. İnsan, anlamadığını düşünmeye başlad
İslam’ı temsil etmediği, geleneksel İslam öğretilerine yüzde yüz ters olan IŞİD ve FETÖ zihniyetinin neden olduğu tahribatı gidermek için, uzun süreye ve yoğun çabaya ihtiyaç olacak