CDU/CSU partileri, ülkenin mevcut Maliye Bakanı Schaeuble'yi Federal Meclis Başkanlığına aday göstereceklerini duyurdu
AK Parti Sözcüsü Ünal, ana muhalefet partisi sözcüsünün yaptığı açıklamalarla ilgili,"Her kafadan bir ses çıkan bir siyasi partinin AK Parti'ye ders vermesi söz konusu değil" dedi.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s İrlanda’nın bankacılık sistemi görünümünün pozitiften durağana çevirildiğini açıkladı.
Irak Parlamentosu Başbakan İbadi’ye Kerkük’e asker gönderme yetkisi verdi. Öte yandan Irak'ın atılacak askeri adımlar için İran'a askeri heyet göndereceği bildirildi.
MHP lideri Devlet Bahçeli, Kuzey Irak'taki referanduma ilişkin, "Barzani ateşle oynadı, yanmayı da göze aldı" açıklamasında bulundu.
Irak Başbakanı İbadi, IKBY'ye çağrıda bulunurak tartışmalı bağımsızlık referandumunun iptalini istedi. Irak Parlamentosu da Başbakan İbadi’ye Kerkük’e asker gönderme yetkisi verdi.
Rusya lideri Putin'in sözcüsü Dimitri Peskov, Türkiye'nin Rusya'dan almayı planladığı S-400 füzeleri ile ilgili yapılan eleştirilere tepki gösterdi.
"Müslüman Zihni" devreye girmeden, bu zihnin yeniden kuruluşuna dair sahih niyet ve azimli çalışkanlık gösterilmeden hapsolduğumuz medeniyet krizini, çöküşü engelleyemeyeceğimiz açık.
Şimdi kim ne derse desin, Merkel, Avrupa’nın şu anda en etkili siyasetçisi konumunu sürdürecektir. Bu da, Türkiye için pek de hoş olmayacaktır.
IKBY’deki referandumun ardından bölgedeki gerilim giderek yükseliyor. TSK’nın Habur’daki tatbikatına Iraklı subaylar da katıldı. Kerkük’ün görevden alınan valisi de Bağdat’a meydan o
Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş evinde Leipzig'i 2-0 yenerek 2'de 2 yaptı.
Mısır, IKBY'de yapılan referandumun doğuracağı muhtemel olumsuz sonuçlardan dolayı 'derin kaygı' duyduğunu açıkladı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: (Barzani'nin lideri olduğu) Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) temsilcisini arayıp "Türkiye'ye gelme" dedik.
Haksöz Dergisi, Eylül-Ekim 2017 tarihli 318-319. sayısında İdlib meselesini derinlemesine inceledi
Ülkede yapılan seçimlerde büyük bir yükseliş yakalayan aşırı sağcı AfD partisi, liderlerinin istifasıyla büyük bir şok yaşadı.