Bilirkişi heyeti, aracın mekanik incelemesinde bütün aksamlarının kusursuz çalıştığını belirledi.
Akif Beki, ÖSO liderine canlı yayında "IŞİD'le neden sadece Kürtler savaşıyormuş algısının" olduğunu sordu.
Fransız haber ajansına konuşan terör örgütü PKK elebaşlarından terörist Cemil Bayık, demokrasi için HDP'ye destek verilmesi gerektiğini söyledi.
Ankara'da yaşanan patlamaya ilişkin CHP'den ilk açıklama geldi.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, polis araçlarının ambulanslarının gelişini engellediğini belirten Demirtaş, polisin insanları coplayarak ölü sayısını artırmaya çalıştı
Netanyahu'nun yönetiminde ırkçılık dozunu iyiden iyiye artıran İsrail, Batı Şeria ve Kudüs'te her gün bir Filistinliyi öldürürken, saldırgan askerler dün de Gazze sınırında 6 kişiy
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da yaşanan patlama sonrası bugün saat 12.00'de resmi konutta güvenlik toplantısı yapacak. Toplantıya Başbakan Yardımcısı Akdoğan, MİT Müsteşarı Fidan
Ankara'daki patlamada DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu "Doğrudan polis tarafından yapılan bir saldırıdır bu, çok açık" dedi.
Ankara'daki Barış Mitingi öncesinde tren garı yakınlarında miting katılımcılarını hedef patlama, dünya basınında geniş yer buldu.
BM Güvenlik Konseyi, Avrupa Birliği'ne, Libya'dan Avrupa'ya göçmen taşıyan gemilere açık denizde el koyma ve bunları kullanılamaz hale getirme yetkisi verdi.
Ankara'da tren garı yolundaki köprü altında iki patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre en az 20 kişi öldü. Anadolu Ajansı, bölgede canlı bomba patlatıldığını duyurdu. Patlaman�
İngiltere Ortodoks kilisesi, İskenderiye Kıpti Ortodoks kilisesinden ayrıldı
Yurtdışından getirilen cep telefonlarının Türkiye’de kayıt ettirilmeden kullanılabileceği süre 60 günden 120 güne çıkartılıyor.
Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'de Liva el Hak grubunun merkezine yaptığı hava operasyonlarında 200 kişinin öldürüldüğünü açıkladı.
Yenilenen Şike Davası'nın 6. ve son duruşmasında mahkeme, sanıkları "suç örgütü kurmak" ve şike" suçlarından beraatlerine karar verdi.