Rusya'nın bir mülteci kampına düzenlediği saldırıda aralarında kadın ve çocukların da olduğu sekiz kişi öldü
Vahdetin salon toplantıları ile değil kardeşlik ve ahlak ile kurulacağını belirten Mehmet Görmez, bugün yeni Filistinler oluştuğunu söyledi
Anayasa Mahkemesi, MİT'in yetkilerinin genişletilmesini öngören Kanunda yer alan bazı düzenlemeleri iptal etti
Operasyonların hız kesmediği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 20 yaşındaki genç bir kızın ilçede görevli polislere yazdığı mektup duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.
Cizre Devlet Hastanesi çalışanı Abdülaziz Yural, ayağından vurulan bir kadına yardım etmek istediği sırada açılan ateşin hedefi oldu. Başından vurulan Yural yaşamını yitirdi.
Belçika ve Hollanda, tarihte yaşananların aksine savaşsız, kansız ve sorunsuz bir şekilde toprak değişimine gitmeye hazırlanıyor.
Brüksel'de terör tehdidi nedeniyle yeni yıl kutlamaları iptal edildi.
ODTܒde sol-sosyalist zorbaların çirkin saldırılarıyla gündemleşen ODTܒde mescit sorununa dair ortalıkta dolaşan harita güldürdü.
İstanbul'da kar tatili isteyen öğrenciler Twitter üzerinden Vali Vasip Şahin'i mesaj yağmuruna tuttu. Birbirinden ilginç tweetler atan öğrenciler okulların tatil edilmesini istedi.
Almanya'nın en kalabalık eyaleti Kuzey Ren Vestfalya'da (NRW) oturumu bulunan Türkler, yerel seçimlerde AB vatandaşlarına tanınan oy kullanma hakkının kendilerine de verilmesi için imza kamp
Kiraladığı otomobille Bosna Hersek'teki Mostar Köprüsü'nden geçmeye çalıştığı iddia edilen Türk aranıyor.
Başbakan Davutoğlu, Irak Dışişleri Bakanı Caferi'nin Türkiye'ye ile egemenlikleri için savaşabileceklerine dair sözlerine "Eğer askeri güçleri varsa DEAŞ'a karşı kullansınlar" dedi.
Rusya’nın Dağıstan bölgesindeki tarihi kaleyi gezen yerli turist grubuna açılan ateş sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, daha önce yaşanan "parti kapatma", "milletvekilliği düşürülme" konularından olumlu bir sonuç alınmadığını belirterek, "HDP'ye de çok tarihi bir
Sisi'ye yakınlığı ile bilinen Mısırlı gazeteci ve televizyon programcısı Ahmed Musa, Türkiye ve Erdoğan hakkında skandal açıklamalarda bulundu. "Yeni yılın ne getireceğini bilemeyiz"