İçiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ'yle mücadele, '2017'de 48 bin 305 kişi tutuklanmıştır. Gözaltı sayısı bunun yaklaşÄ±k üç katıdır.' dedi.
WFP ve UNICEF'ten çocuklar için Afganistan'a gönderilen gıda yardımları eşit olarak dağıtılmadığı gibi, gıda paketleri de birçok süpermarkette açık bir şekilde satılıyor.
İşveren ve işçilerin en merak ettiği konulardan biri de izin konusu. Yıllık izin, haftalık izin, ücretsiz izin, yol izni, süt izni gibi çeşitli seçenekler varken en dikkat çeken izin kon
ByLock'tan tahliye olan Saadet Partili Mustafa Yaman ilk duruÅŸmada beraat etti.
Türkiye'deki ışık kirliliği sorununu gündeme getiren Prof. Dr. Zeki Aslan, cadde, sokak ve bina aydınlatmalarının 'ışık tecavüzü' olduğunu söyledi.
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde belediye tarafından kurulan "Alo Evlat Hattı" ekibi, engelli oğlu ve kızı ile yaşayan 80 yaşındaki Hatice Yılmaz'ın evinin tadilatını yaptı
Yeni Şafak ve TV Net Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, kapatma davası, MİT krizi, gezi olayları, 17-25 Aralık kumpası, hendek kalkışması ve 15 Temmuz darbe girişimi ile başaramayan
Pentagon ve CIA, Suriye’de PYD/PKK’lıları düzenli orduya çevirme yolunda ilk adımı attı. "Sınır muhafızları" adı altında özel eğitim verilen 400 terörist örgütün özel güçlerine
FETÖ üyesi olduğunu söyleyerek Ankara Emniyet Müdürlüğüne teslim olan, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı yüzbaşı Burak Akın'ın ifadesi ortaya çıktı.
Ankara'da iki gaziyi darbeden iki şüpheli hakkında 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı.
Konya'nın Meram İlçesinde, aralarında husumet bulunan kişiyle trafikte yaşanan kovalamaca sırasında 2 çocuğu aracıyla ezen sürücü, çocukları hiç görmediğini söyledi.
Filistinli uzmanlar, DEAŞ'ın Hamas'ı hedef alan video kaydının, "Hamas'ı, Mısır'ın Sina Yarımadasına çekmek ve Gazze'de direnişe kan kaybettirmek için İsrail ve ABD istihbaratının kur
Giyim markası H&M'de satışa sunulan bir sweatshirt'ün siyahi bir çocuğa giydirilmesi sosyal medyayı karıştırdı. Marka ırkçılıkla suçlanırken özür açıklaması geldi.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, hava, füze savunma sistemiyle ilgili birliklerde yapılar bulunduğunu belirterek, "Ama S-400 ya da buna benzer balistik füze savunma sistemleri biraz daha so
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019'da Cumhurbaşkanlığı seçimi için desteğini bugünden açıklayan MHP liderini davet etti.