Rus Donanması tarafından Ukrayna Deniz Kuvvetlerine ait 2 zırhlı topçu gemisi ile bir römorkörün izinsiz olarak Kerç Boğazı’ndan geçmeye çalıştığı açıklandı.
İran'da 6,4 şiddetinde deprem meydana geldi.
Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Yenimahalle'de bulunan binası Adalet Bakanlığı'na tahsis edilerek, Ankara'nın tüm mahkemeleri tek çatı altında toplanacak. MİT ise yeni binasına geçecek.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş, "Kadına yönelik şiddet, fiziksel, duygusal ve ekonomik boyutlarıyla büyük bir insanlık suçudur." açıklamasında bulundu.
ABD seçimlerine Rusya müdahalesini araştıran davaya bakan federal yargıcın, Trump’un eski danışmanı Papadapulos’un pazartesi günü hapse girmesi için karar çıkarttığı açıklandı.
Ukrayna Donanması'na ait 3 savaş gemisinin Kerç Boğazı'na ilerlemesinin ardından yaşanan gerilim tırmanıyor. Kerç üzerinde Rus savaş uçakları uçuşa başladı.
Dışişleri Bakanlığı, Fransa'daki protestolarına ilişkin, 'Sayıları 700 bini bulan Türk toplumunun yaşadığı Fransa'daki bu gelişmeleri yakından ve endişeyle takip ediyoruz.' şeklinde
Türkiye'den 1 Eylül-1 Kasım döneminde 16 ülkeye yapılan 342 tonluk hamsi ihracatından 1 milyon 693 bin 733 dolar gelir elde edildi.
İran'da 'emekli kişilerin devlet kurumlarında çalışmasının yasaklanması' yasası nedeniyle birçok üst düzey bürokrat görevinden ayrılmak zorunda kaldı.
Irak Sağlık Bakanlığı, ülkede ekili olan şiddetli yağış sonucu meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısının 18'e yükseldiğini bildirdi.
AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş, bir grup gazeteciyle sohbet sırasında açıklamalarda bulundu.
Marmaray ve TCDD'nin diğer vagon üretim ihalesi elinde bulunan Yavuzlar Vagon, mali sıkıntı yaşadığını belirterek mahkemeye konkordato başvurusunda bulundu.
İran'ın İsfahan eyaletindeki çiftçiler, sulama haklarının ellerinden alınması ve bölgedeki kuraklığa çözüm üretilmediği gerekçesiyle protesto gösterisi düzenledi.
Rus uçakları, Halep'in güneyinde hava saldırısı düzenledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu yarın saat 15.00'te Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelecek.