CHP'li Milletvekili Öztürk Yılmaz, ''Bu disiplin soruşturması yanlıştır, hukuksuzdur kınıyorum. Beni rakip olarak görüyorsun. Parti içindeki yükselişimden rahatsızsın. Tarih seni yarg
OHAL Komisyonu'ndan yapılan açıklamada 42 bin kişinin başvurusu incelendiği ve 3 bin kişi göreve iade edildiği ifade edildi.
Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, ortaya atılan "Kaşıkçı'nın öldürüldükten sonra eritilerek y
Rus senatör Konstantin Kosaçev, Suriye meselesiyle ilgili açıklama yaptı. Kosaçev, 'Türkiye ile farklı düşünsek de işbirliğini korumaya çalışıyoruz' dedi.
Yurtdışından alınan telefonlar için ödenen harç bedeline zam yapıldı.
Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice Cengiz sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.
ABD'de iki ayrı düşünce kuruluşundan iki akademisyen, Washington’daki Suudi Arabistan Büyükelçiliğinin bulunduğu sokağın isminin, "Cemal Kaşıkçı Yolu" olarak değiştirilmesi için i
ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği, Irak’a, Washington’un yaptırımlarına tabi tutulan İran'dan doğal gaz ithalatına devam etmesi için 45 günlük muafiyet tanındığını duyurdu.
1921 yılındaki yangından sonra tahrip olan ve neredeyse unutulmaya yüz tutan İstanbul- Fatih'teki tarihi Vezir Çeşmesi aslına uygun olarak yeniden ihya edildi.
Irak'ta Başbakan Abdulmehdi'nin mecliste güvenoyu alarak göreve başlayan 14 bakanından 5'inin internet üzerinden adaylık başvurusu yapan kişiler olduğu açıklandı.
Geçtiğimiz yıl Çanakkale Şehitliği’nde CHP’li 3 isim içki içmiş, skandal olay ardından CHP bu isimleri ihraç edeceğini duyurmuştu. O isimler arasında yer alan CHP Bağcılar İlçe B
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, 'AK Parti ile HDP arasında el altından, masanın altından ve yarın Dolmabahçe Sarayı'na ulaşabilecek görüşmelerin yapıldığını biliyorum ve bunu kam
Elektrikte, binlerce aboneye, 100 TL’ye kadar kesinti tazminatı ödemesinin ardından “bağlantı bedeli” iadesi yapılacak. Hesaplanan tutar, ya nakit olarak aktarılacak ya da abonenin elektr
CHP'li Öztürk Yılmaz, parti disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından tek cümlelik açıklama yaptı.
EDİRNE’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Gemici köyünde, yasa dışı yollardan Yunanistan’a kaçmak isteyen 4 PKK şüphelisi, jandarma ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı.