Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 'YPG-Türkiye arasında arabulucu rolü oynamak istiyorum. Kürtlere destek garantisi verdik' dedi.
Yemen'deki Husiler tarafından Suudi Arabistan'ın Cazan bölgesine fırlatılan balistik füzenin havada engellendiği belirtildi.
BM Genel Sekreteri Guterres: "(ABD-Rusya gerilimi) Son derece endişeliyim. Büyük ölçüde Soğuk Savaş dönemine benzer bir duruma doğru gidiyoruz"
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov açıkladı: Rusya, ABD'nin St. Petersburg Konsolosluğu'nu kapatacak ve 60 ABD'li diplomatı sınırdışı edecek.
Bogdanov Lavrov, Çavuşoğlu ve Zarif'in 3 Nisan'da Türkiye'de buluşacaklarını belirtti. Lavrov da Putin, Erdoğan ve Ruhani'nin 4 Nisan'da yapacakları üçlü zirvede Astana anlaşmalarının u
Diyanet şleri Başkanlığı 61 ile kadın müftü yardımcısı atanması için harekete geçti. Verilen ilande en önemli şartı olarak 'kadın' olma şartı şartı yazıldı.
Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde güvenlik güçlerine saldırdıktan sonra kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyonda 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz ha
2017 yılında bir önceki yıla göre yüzde 7,4 artış gösterdi. Türkiye'nin büyümesini Spiegel Online haber sitesi "Türkiye büyümede Çin'i de geçti" başlığıyla duyururken, haberin dev
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristler ile çıkan çatışmada yaralanan asker, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
Cumhuriyet gazetesinin Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolaoğlu'nu solcuların sahte kahramanı Che Guevara'ya benzetmesi dikkat çekti.
İngiltere'de zehirlenen eski Rus casusu Sergei Skripal'in sağlık durumunun ciddiyetinin koruduğu, kızı Yulia'nın ise tedaviye olumlu yanıt verdiği belirtildi.
Çin, ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşının olması halinde sonuna kadar gideceklerini açıkladı.
Hayfa Merkezi Mahkemesi'nin, terör devleti İsrail'in1 Başsavcılığının itirazı üzerine 1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah hakkında verilen "şartlı tahliye" kararını i
Uluslararası Hak İhlalleri İzleme Merkezi'nin (UHİM), 'Kadim Medeniyet ve Yeni Dünya Düzeni Arasında Hindistan' konulu raporunda, Türkiye'nin son dönemde küresel bir sorun haline gelen Hindi
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, AB ile çeşitli ortaklıklar konusunda müzakere aşamasında olan pek çok ülkenin aksine, Türkiye'nin, 'Skripal vakası' gerekçesiyle