İsrail'in Gazze'ye yönelik sürdürdüğü saldırılarda şimdiye kadar hayatını kaydeden 86 kişiden 23'ü çocuk.
İsrail ordusu Gazze'de sınıra yakın Filistinlilerden evlerini acilen boşaltmalarını istedi. Filistinli yetkililere göre sınıra tank ve asker yığan İsrail ordusu karadan bir operasyona haz
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi petrol gelirlerinin yüzde 17'sini kendilerine vermeyen Bağdat yönetimini anayasayı ihlâl etmekle suçladı. Kürt yönetimi Bağdat'tan petrol alan tüm tarafl
13 yıl sonra Özbekistanı ziyaret eden ilk Dışişleri Bakanı olan Ahmet Davutoğlu; "Müjdeyi verelim. Şimdi durağan dönem bitti" açıklamasını yaptı.
Dünya Meteoroloji Örgütü, 2014 Mayıs ayının dünyanın en sıcak ayı olduğunu açıkladı. Elde edilen veriler bu yılın tarihin en sıcak yılı olabileceğini gösteriyor. Kuraklık tehlik
İsrail, ABD ve Londrada bazı Yahudiler İsrail karşıtı protesto gösterileri düzenledi. Siyonizm karşıtı Yahudiler, İsrailin Filistine saldırılarına son vermesini ve uluslararası t
Elazığ Keban'ın MHP'li eski belediye başkanı Ramazan Çelikin oğlu 32 yaşındaki Alparslan Çelik, Türkmenler ile birlikte IŞİD'e karşı savaşmak için Irak'a gitti.
Almanya'da Faslı bir hemşire, ebeveyn izninden işyerine yeniden başörtülü başladığı için işten çıkarıldığı bildirildi.
Mardin'de, PKKya katılmak üzere kırsal alana götürülen 18 yaşından küçük 3 kişinin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.
ABD, Çinin kuzeybatısındaki Doğu Türkistanda etnik ve dini azınlıklara Ramazan ayında uygulanan ayrımcılık ve kısıtlamalardan derin kaygı duyduklarını bildirdi.
Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzzetbegoviç, konuştu.
Bosna'da 1995'te gerçekleşen Srebrenitsa Soykırımı'nın kurbanlarından kimlikleri belirlenen 175 kişinin cenazeleri Saraybosna'ya gönderildi. Cenazeler, katliamın yıldönümü olan 11 Temmuz
Kürt yönetimi lideri Mesut Barzani, Irak Başbakanı Maliki'yi, Irak'ın ve Iraklıların geleceğini tehdit edenler, Iraklıları yeni bir diktatörlük rejimine mahkum etmeye çalışanlardır"
İstanbul Gaziosmanpaşada Türk bayrağını indirmeye çalıştığı sırada vurulan ve tutuklanan Ali Uçkun hücresinde ölü bulundu. Savcılık sevk kağıdına intihar ettiğini yazdı.
Mısırda darbe karşıtı protestoların sembolü haline gelmişti.