Suç işleme ile hiperaktivite bozukluğu arasında ilişki olduğu, özellikle alkol ya da uyuşturucu kullanan suçlularda bu bozukluğun daha sık görüldüğü ortaya çıktı. Suçluların yüzd
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 15 CHP milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesine ilişkin, "Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) vereceği karar beklenebilirdi ama beklenmedi.
Rusya Devlet Başkanı Sözcüsü Peskov, Ermenistan'da yaşanan olayları takip ettiklerini öte yandan yaşananların ülkenin içişleri ile alakalı olduğunu söyledi.
Suudi Arabistan'ın Yemen'in kuzeyinde bir düğünü hedef alan saldırı gerçekleştirdiği açıklandı. Olayda en az 15 kişi yaşamını yitirdiği bildiriliyor.
Haaretz Gazetesi, muhalefetin tüm çabalarına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri kazanacağının garanti olduğunu yazdı.
Adalet Bakanı Gül, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını açıklamamasını 'Erdoğan'ın karşısına çıkma cesaretine sahip değilim' demek olduğunu öne sürdü. Gül,
Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi muhalefetin Cumhurbaşkanı adaylarını gündeme taşıdığı köşe yazısında Abdullah Gül'ün de muhalefetin olası adaylar arasında olduğunu iddia etti.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Mecliste görüşülen teklifte "eksik, hukuksuz ve haksız buldukları bir husus bulunduğunu" belirterek "Uyum yasaları yapılırken, '
Türkiye'deki yoğun bakım ünitelerinin yatak sayısı bakımından yetersizliği ve hastaların mağduriyeti ile ilgili haberlere zaman zaman tanık oluyoruz. Ancak ülkemizde 3400 yoğun bakım ü
Başbakanlık makamı iki ay sonra yapılacak seçimlerin ardından tarih olacak ve Binali Yıldırım tarihe “Türkiye Cumhuriyeti’nin son başbakanı” diye geçecek! İmparatorluk senelerimizin b
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, İran'daki döviz krizinin arkasında ekonomik krizi tetiklemek isteyen ABD'nin olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye bazı iş adamlarının ve şirketlerin varlıklarını yurt dışına kaçırdıkları yönünde iddialar üretenler olduğunu ifade ederek bu iddialara çok ser
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD'nin nükleer anlaşmadan çekilmesi durumunda, İran'ın atom ajansının "beklenen ve beklenmedik" tepkilere hazır olduğunu açıkladı.
İngiltere Dışişleri Bakanlığı, İngiliz Hükümeti'nin terör örgütü PYD/YPG ile temas halinde olduğunu itiraf etti.
İkinci el otomobili satışında oldukça sık karşılaşılan kilometre düşürülme olayı, Yargıtay'ın son kararıyla yeni bir boyut kazandı. Buna göre satıcı, sattığı aracın kilometre