ABD, Türkiye'yi İran'a ambargoyu delmekle suçlarken aralarında Almanya’dan ABD’ye, Çin’den İsviçre’ye birçok ülkenin İran'a 40 milyar dolarlık satış gerçekleştirdiği ortaya çıkt�
Yazar, Sultan Polat'ın yeni romanı okuyucularla buluştu.
Kral 6. Muhammed, Mevlit Kandili vesilesiyle 724 kişi hakkında af kararı çıkardı
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik iddia ettiği belgeler basına dağıtılıyor. CHP sözcüsü Tezcan belgelerin savcılığa da verileceğini duyurdu.
Finansal Güvenlik Stratejisti Selva Tor, ABD'nin Zarrab davasıyla birkaç kuş vurmak istediğini söyledi.
Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Konuk, Torku'nun başarısını değerlendirdi.
TBMM Diyarbakır Cezaevini İnceleme Alt Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, kendisinin de bir dönem kaldığı Diyarbakır Cezaevi'nde yaşadıklarını gözyaşları
Almanya, 'FETÖ'nün sır kutusu' firari Adil Öksüz hakkında yakalama kararı çıkardı. Karar, Almanya Başbakanı Merkel tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesin
Pentagon Sözcüsü, terör örgütüne "Türkiye'yi tehdit edebilecek silahlar" verdiklerini itiraf etti. PKK bu silahları Kandil'de depoluyor.
Güney Kıbrıs Rum Yönetimine bağlı Başpiskopos Hristosmos'tan nefret dolu bir açıklama geldi. Türkler için "Ekonomik baskılar nedeniyle din değiştirmek zorunda kalmış Hristiyan Rum'dur"
Türkiye Maarif Vakfı ile Bosna Hersek İslam Birliği Vakıflar Müdürlüğü arasında başkent Saraybosna'daki Eski Yetimler Kampüsü'nün kiralanmasına ilişkin sözleşme imzalandı.
Gelecek ay çalışmaya başlaması beklenen JEP, tarafların imzaladığı barış anlaşmasına göre, af yasasından yararlanamamış FARC militanları, ordu mensupları ve paramiliter güçleri ya
İran İslam Cumhuriyeti Donanması (IRIN) Khalij Fars (Fars Körfezi) adı verilecek ve Batı Asya’nın en büyük savaş gemisini üreteceklerini açıkladı.
VakıfBank tarafından ABD'de görülen davaya ilişkin, "Ulusal ve uluslararası bankacılık çevrelerinde yıllardır net bir şekilde bilindiği üzere bankamızın ABD'de görülen söz konusu da
MİT TIR'ları görüntülerini eski Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a verdiği iddia edilen tutuklu CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2.