Papa Francis, geçen yıl ilan ettiği "merhamet" temalı kutsal yıl (Olağanüstü Merhamet Jübilesi) için bir yıllığına, dünyanın her yerindeki Katolik rahiplere kürtaj yaptıran kadınlar
Batı eksenli tek kutuplu dünyaya alternatif olmak için kurulan Şangay İşbirliği Örgütü, yeni üye ve gözlemci ülkelerle büyümeye devam ediyor
Esra Elönü’nün hazırlayıp sunduğu “Arafta Sorular” programının bu haftaki konuğu İHH Suriye Çalışmaları Yetim Sorumlusu Adem Kalaycı oldu.
HDP'li Ziya Pir, İstanbul’da gerçekleşen NATO Parlamenter Asamblesi 62’nci Genel Kurulu’nda, Alt Komite Başkan Yardımcılığına seçildi.
PKK terör örgütünün faaliyetlerine göz yuman Avrupa, terör soruşturmasında hakkında yakalama kararı bulunan HDP'lilere de sığınmak olmaya devam ediyor.
Diyarbakır'da bir caddede park edilmiş halde bulunan araçta yapılan incelemede bomba olduğu tespit edildi.
Güney Koreli bilim adamları, alzaymır hastalığının tedavisi için kullanılacak yeni bir molekül keşfetti.
Cinsel istismar düzenlenmesi hem toplumsal tartışmaları başlattı hem de AK Parti içinde bu konudaki görüş ayrılıklarını ortaya çıkardı. Ortaya çıkan tabloya göre AK Parti çizgisin
Erdoğan dost ülkelerin silahlarının teröristlerin elinde bulunduğunu söyleyerek "Bunları kendilerine söylediğimizde ilgilenmiyorlar" dedi.
Kadıköy'deki Eminönü iskelesinde yapılan çevre düzenlemesi kazısında bulunan top mermileri incelemeye alındı.
Norveç polisinin 2015 yılından beri yürüttüğü pedofili soruşturmasında aralarında siyasetçilerin de bulunduğu 51 kişi tutuklandı.
TÜYAP Kitap ve Sanat Fuarı sona erdi. Fuar'ı rekor sayıda kişi ziyaret etti.
Sünni dünyanın temel taşlarından çoğumuzun tabi olduğu Ebu Hanife’nin “ehli kıble tekfir edilemez” ilkesine çok ihtiyacımız var bu günlerde.
İngiliz Parlementer Daniel Kawczynski: Gülencilerin bu darbe girişimine ciddi şekilde bulaştığına dair herhangi bir şüphem yok.
Terör soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile Artuklu Belediye Başkanı Emin Irmak gözaltına alın