ABD'nin DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilcisi McGurk, PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin Münbiç sorumlusu Ebu Emced'İN öldürülmesi üzerine taziye mesajı yayınladı.
İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılmasına (Brexit) ilişkin müzakerelerin 3. turu bugün sona erdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı vesilesiyle İslam ülkelerinin liderleriyle yaptığı telefon görüşmelerinde, Myanmar'da yaşanan insani krize çözüm bulmaya yönelik çabaların yoğ
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Buca ilçesinde cezaevi servisinin geçişi sırasındaki saldırının, çöp konteynerine bırakılan el yapımı bombayla gerçekleştirildiğini bildirdi.
İstanbul Piyalepaşa semt pazarına gidenler ilginç bir durum ile karşılaştı. Bayram öncesi alışveriş için pazara gelenler, her şeyi ücretsiz dağıtıldığını öğrendi.
Ukrayna'da cinayete kurban giden Diyarbakırlı işadamı Rıza Yüce'nin ailesi, bürokratik işlemleri tamamlayıp cenazeyi Türkiye'ye getirebilmek için günlerdir mücadele ediyor.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Buca ilçesindeki patlamaya ilişkin bir açıklama yaptı.
THY, temmuz ayında yüzde 13.6’lık büyüme ile sunduğu koltuk kapasitesinde Avrupa’da Lufthansa’yı geçerek üçüncülüğe oturdu.
Arakanlı sığınmacı Muhammed, "Myanmar, uzun yıllardır bu katliamları yapıyor ancak son yıllarda bunu daha da arttırarak işi soykırıma çevirdi. Myanmar devletinin amacı bizi tamamen yok
İskoç bilim insanları, kanserli hücreleri öldüren, mevcut tedavilerden daha etkili olabilecek yeni bir tedavi yöntemi bulduklarını duyurdu.
Arefe günü (Perşembe) okunmaya başlanan teşrik tekbiri bayramın 4. günü (Pazartesi) okunur ve bu şekilde toplam 23 vakit okunmuş olunur.
Dışişleri Bakanlığı, Washington Bölgesi Yüksek Mahkemesi Başsavcılığının, Washington Büyükelçiliği ikametgahı önünde 16 Mayıs'ta yaşanan olaylara ilişkin iddianamenin kabul edi
İzmir'in Buca ilçesinde, cezaevi servis aracının geçişi sırasında çöp konteynerinde patlama meydana geldi, olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.
Beyaz Saray, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'un Başkan Donald Trump'a yönelik 'Başkanın kendi düşüncesi' sözlerine yönelik bir açıklamada bulundu.
BM Acil Durumlar Koordinatörü O'Brien, Suriye'ye ilişkin yaptığı açıklamada, 500 bin kişinin ölümesini, milyonlarcasının da yaralanmasına engel olamadıkları için bu utançtan kurulama