İran'ın, son 10 günde Suriye'deki çatışmalar sırasında ölen asker sayısının 54'e yükseldiği bildirildi.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Suriye'deki krizin çözümü için ABD'ye yeni somut bir plan önerdiklerini bildirdi
Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ile bölgesel ilişkilerin ele alındığı bildirildi
Kanada Başbakanı Justin Trudeau, IŞİDe karşı kurulan koalisyondaki savaş uçaklarını geri çekeceklerini bildirdi.
Birleşmiş Milletler tarafından yapılan açıklamada Güney Sudanda en az 40 bin kişinin açlık nedeniyle ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğu bildirildi.
Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) 358'i general ve amiral olmak üzere 633 bin 56 personelin görev yaptığı bildirildi.
Rus ordusunun Güney Askeri Bölgesi'nde "ani tatbikata" başladığı bildirildi.
Ailelerin ev işlerini yapabilmek, rahat kalabilmek için çocuklarına saatlerce çizgi film izletibildiğini belirtilerek, Günde 1 saatten fazla ekran karşısında kalan çocuklarda, saldırganl
Sosyal medya platformu Facebookun anlık mesajlaşma uygulaması Messenger'da kodlar yardımı ile satranç oynanabildiği ortaya çıktı. Facebook'un henüz test aşamasında olduğu için kamuoyu
İran'ın, son iki haftada Suriye'deki çatışmalar sırasında ölen asker sayısının 26'ya yükseldiği bildirildi.
Genelkurmay Başkanlığından, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 468 kişinin yakalandığı bildirildi.
AB Komisyonu'nun insani kriz yönetiminden sorumlu üyesi Christos Stylianides, Suriye'de çatışmaların yeni göç dalgası meydana getireceğini ve bundan endişeli olduklarını bildirdi.
Mısır ordusunun Sina'da silahlı kişilere düzenlediği operasyonda 10 kişinin öldürüldüğü, 13 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Mısır'da Müslüman Kardeşler Hareketi'nin (İhvan) kurucusu olan Hasan El-Benna'nın oğlu Ahmed Seyf El-İslam El-Benna'nın hayatını kaybettiği bildirildi.
Suudi Arabistan'ın IŞİD ile savaşmak için kara kuvvetleri göndermeye hazır olduğunu bildirmesi sonrası ABD'den konu ile ilgili açıklama yapıldı.