İbrahim Tenekeci- Yeni Şafak
Mustafa Kutlu- Yeni Åžafak
Geçtiğimiz Ocak ayında ABD Kongre Kütüphanesi önemli bir belgeyi internet üzerinden paylaşıma açtı. Söz konusu belge Avrupa sömürgeciliğinin karanlık yüzü olan köle ticaretine dair
''Çarpık sanatı anlamaz insanlar, iyi sanat her zaman herkes tarafından anlaşılır.'' Ekrem Sakar, Tolstoy ile, 'Sanat Nedir' kitabı üzerinden 'hayali' bir röportaj gerçekleştirdi.
İsrail işgali altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa temalı bir oyun geliştirdi.
Fanatik bir Yahudi yerleşimci, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'nın duvarına İbranice provokatif yazı yazdı.
ABD'de bir grup Demokrat senatör, Kongreye ABD Ulusal İstihbarat Direktörü Coats'ın Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin rapor hazırlamasını öngören bir yasa tasarısı sundu.
İran'da reformistlere yakınlığıyla bilinen Kanun gazetesi, Suriye rejimi lideri Esed'in Tahran ziyaretini eleştiren manşeti nedeniyle geçici olarak kapatıldı.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, terör örgütü PKK yandaşlarının Avrupa Konseyi Binası önündeki eylemi hakkında açıklamada bulundu.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Cumhuriyet tarihinde ilk defa ana vatanı çevreleyen üç denizde 103 geminin katılımıyla eş zamanlı gerçekleştirilecek 'Mavi Vatan 2019 Tatbikat'ı
ABD'de bir aktörün Chicago'da Trump taraftarlarının saldırısına uğradığı iddiası yalan çıkarken Donald Trump Jr. dalga geçti: 'Chicago şehir merkezinde Trump kasketi takarsan, muhtemel
BM, gözaltında 'işkence ve kötü muameleye' maruz kaldığı belirtilen Alia Abdulnoor'un serbest bırakılması için Birleşik Arap Emirlikleri'ne çağrı yaptı.
Bir grup ABD’li politikacı, İsrail’in işgal altında bulundurduğu Filistin topraklarında ürettiği mallara yasak getiren İrlanda hükümetini, ’ekonomik yaptırımla’ tehdit etti.
Rusya devlet televizyonu gündemi sarsaracak bir bomba habere imza attı. Muhtemel bir saldırıda Moskova’nın vurabileceği ABD tesislerinin listesini yayınlayan televizyon haberinde, sesten 5 ka
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, CHP'yi eleştirerek, 'Ben bildim bileli Atatürk'ü istismar ediyorlar, Atatürk'ü pazarlıyorlar ve böyle ayakta kalıyorlar.