İran Devrim Muhafızları’na mensup 2 askerin Suriye'nin Halep kentinde öldürüldüğü bildirildi.
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı Pedro Agramunt, Ermeni birliklerinin işgal altındaki Azeri topraklarından BM Güvenlik Konseyi kararlarına uygun olarak geri çekilmesi çağ
CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, açıklanan ölü terörist sayısının doğru olmadığını ileri sürerek skandal bir iddiada bulundu.
Ganire Paşayeva, "Ermenistan işgal ettiği toprakları terk etmezse daha beter cevaplar alacak. Daha beter duruma düşecekler" dedi.
Etkisiz hale getirilen bir teröristin, "okul müdürü" olduğuna dair basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
Rusya’nın, 1867 yılında Çar 2’nci Aleksander tarafından 7 milyon 200 bin dolara ABD’ye sattığı Alaska’ya yeniden göz diktiği ortaya çıktı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Barack Obama’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdiği iddialarını sert bir şekilde yalanladı.
Hayko Bağdat, terörle mücadele eden Özel Harekatçıların tekbir getirmesinden rahatsız olarak “Terbiyesizlik Bu” tweeti attı.
Ankara'da eÄŸitim ve irÅŸad faaliyetleri ile bilinen Dr. Emin Acar vefat etti
Ankara'da bir grup, dağıttıkları bildiriyi almak istemeyen askerleri darbetti
Başbakan Davutoğlu, “2013 Mayıs’ına dönülürse, o zamanki gibi PKK tüm silahlı unsurları Türkiye dışına çıkarıp ülke içinde tek bir silahlı unsur kalmazsa, her şey konuşulabilir
Doktor, öğretmen ve hemşirelerin maaşlarında vergi kesintileri ile bir miktar azalma olacak.
Kilis sınırında konuşlu topçu birlikleri, Suriye köylerinde bulunan DAEŞ mevzilerini obüslerle vurmaya bugün de devam etti.
Rusya Savunma Bakanlığının Moskova'daki binasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede yayılırken çok sayıda itfaiye ve kurtarma ekibi olay yerine sevk edildi.
ABD'nin en büyük camisindeki hat sanatı uygulamalarını yapan Hattat Hüseyin Kutlu, 'İslam bir medeniyettir ve bu medeniyetin merkezinde camiler olmalıdır.' dedi.