Spiegel dergisinin haberine göre Berlin yönetimi, Türkiye'nin Nisan ayında ilettiği Almanya'daki FETÖ üyelerinin mal varlığının dondurulma talebini kabul etmedi...
Başbakan Binali Yıldırım, Çamlıca Gişeler'de trafik uygulaması yapan polislerle bayramlaştı.
Belçika'daki bir PKK şebekesinin, Avrupa'nın yarısına uyuşturucu sattığı ve elde edilen milyonlarca avroyu da terör örgütüne aktardığı ortaya çıktı.
AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu sosyal medya hesabında oğlu Zerdeşt için yazdığı duygu dolu satırlar herkesi duygulandırdı.
Almanya'da aşırı sağcı faşist örgüt NSU'nun baş sanığı Beate Zschäpe tüm suçları sabit bulundu, ömür boyu hapse çarptırılması bekleniyor.
Dün kapatılan Rusya'nın San Francisco başkonsolosluğundan siyah dumanlar yükseldi. İtfaiyecilerin binaya girişine izin verilmediği gelen bilgiler arasında.
Suriye’de 2011 yılında başlayan ayaklanma ve iç savaş döneminde 1 milyondan fazla sivil hayatını kaybetti. Savaş nedeniyle anne veya babasını kaybeden 800 bin çocuk Kurban Bayramı'nı ye
Bikini ile namaz kılan kadının görüntüsü sosyal medyada tartışmalara neden olurken, bu kez de bir grup erkeğin mayoları ile namaz kılma görüntüleri sosyal medyaya düştü.
Kolombiya'da silah bırakarak siyasi alanda faaliyet göstermeye karar veren Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) adını ve logosunu değiştirdi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, Arakan'da Müslümanlara yapılan saldırılara ilişkin açıklamada bulundu.
Sakarya Belediyesi, zabıtanın ıhlamurlarına el koyması nedeniyle ağlayan 75 yaşındaki Recep Aktaş'tan özür diledi.
Kurban bayramı sebebiyle milyonlarca Müslüman bu sabah bayram namazını eda etti. Fakat Kahire'de kıble karıştı...
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Arakan'da yaşananlara sadece Birleşmiş Milletler değil, aynı zamanda İslam İşbirliği Teşkilatı da kendi özgül ağırlığına uygun karşı bir tut
Dera'daki Suriyeli çocuklar, savaşın acısını bir nebze de olsa unutarak bayramı gönüllerince geçirdiler, doyasıya eğlendiler.
Arakan'da yaşanan katliamlara değinen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Bangladeş ile yaptıkları görüşmede "Kapılarınızı açın, ne kadar masrafınız varsa biz karşılayacağız." dedik