Resmi kayıtlarda varlığı bilinen İstanbul'daki 421 cami ve mescidin artık yerinde olmadığı belirlendi.
İtalya’ya gitmek için anlaştıkları çete üyelerinin bir bodruma hapsettiği Pakistan ve Afganistanlı 96 göçmen, dehşeti anlattı: “Silahla paramızı alıp birbirimize zincirlediler. Her g
İstanbul Üniversitesi'nin Beyazıt yerleşkesinde yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Güney Afrika Dış İlişkiler ve İşbirliği Bakanlığı önünde toplanan göstericiler, Güney Afrika'nın Tel Aviv Büyükelçiliğinin kapatılması talebinde bulundu
Suudi Arabistan'da gözaltına alınan isimlerden biri olan Prens Miteb bin Abdullah'ın serbest kalmak için 1 milyar dolarlık bir anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Türkiye enerji alanında özellikle petrol arama konusunda hamle yapmaya çalışırken bu Aramco’nun devreye girmesi hayra alamet değil gibi görünüyor.
Mısır'ın kuzeydoğusundaki İsmailiyye ilinde güvenlik güçleri ile silahlı kişiler arasında çıkan çatışmada 11 kişinin öldüğü, 9 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Diyanet İşleri Başkanlığının yönetmelik değişikliği ile "Kutlu Doğum" haftasının adı "Mevlid-i Nebi" olarak değiştirdi, haftanın başlangıcının ise Hicri Takvim'e göre rebiülevv
İngiltere Başbakanı Theresa May’in daveti üzerine Londra’yı ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, dönüş yolunda gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.
Sadakat kayboluyor, yalan alelade hale geliyor. Gerçek parmaklarımızın arasından kum gibi kayıyor. Biz ekrandaki sanal görüntü ile avunuyoruz. İnsanlar cambaza baksın diye ne kadar çok avu
Fed'in Başkan Adayı Powell, "Bir sonraki toplantımızda faiz artırmak için gerekli zeminin oluşmakta olduğunu düşünüyorum." dedi.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, 'Bir NATO müttefikimiz olarak Türkiye'den, ittifakın ortak savunmasını öncelemesini istiyoruz. İran ve Rusya, Batı toplumlarının sağlayabileceği eko
Irak'ın Kerkük kentinde Türkçe yayın yapan Türkmeneli televizyonunun, Altunköprü kasabasındaki bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda bir kişinin yaralandığı bildirildi.
“Bitcoin ve Ethereum gibi sanal paraları yatırım amaçlı almak caiz midir?” şeklinde sorulan soruya Diyanet İşleri'nden cevap geldi.
Mısır'ın kuzeydoğusundaki İsmailiyye ilinde güvenlik güçleri ile silahlı kişiler arasında çıkan çatışmada 11 kişinin öldüğü, 9 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.