Halk TV'de Ruhat Mengi'nin sunduğu Her Açıdan programına katılan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, canlı yayını terk etti.
İstanbul Fatih'te öldürülen Tacik muhalif lider Umarali Kuvatov dosyasında ilginç bilgilere ulaşıldı. İşte detaylar:
Halifeliğin kaldırılmasının ardından, son halifenin kızının sürgün gecesini anlatan hatıralarını Murat Bardakçı köşesine taşıdı.
Batı Afrika ülkesi Mali'nin Kidal bölgesindeki BM üssüne silahlı saldırı düzenlendi, ilk belirlemelere göre biri BM barış gücü görevlisi üç kişi öldü.
Seçim kampanyalarında kullanılan iletişim stratejilerinin tartışıldığı "Hedef: Hedef Kitle" konferansına ABD Başkanı Barack Obama'nın seçimdeki Ulusal Saha Direktörü Jeremy Bird de ka
Irak ordusu ve milisler, Anbar eyaletindeki Ain El Asad askeri üssü yakınlarında bulunan El Bağdadi kasabasını, ABD hava desteğiyle IŞİD'in elinden geri aldı.
IKBY Başkanı Barzani, 'Kobani'nin yeniden imarı hepimizin ulusal görevidir. Şehrin yeniden imar edilmesi gerekiyor' dedi.
Bakan Bozdağ, 'Bugün bakan olarak son günüm. Anayasamız gereği olarak istifa ettim. Ancak yarından itibaren geçerli olacak' dedi.
Artvin'de 2012 yılında hizmete açılan Deriner Barajı'nın suları altında kalan caminin minaresi, barajda su seviyesinin düşmesiyle ortaya çıktı
Sudan'da Rönesans Barajı ile ilgili yapılan müzakerelerde Sudan, Mısır ve Etiyopya "ilkelerde'' anlaştı. Hazar Denizi de beş ülke arasında bölüşüldü.
Mavi Marmara'da hayatını kaybedenlerin yakınlarından İsrail'in bir milyar dolarlık teklifine tepki geldi. Şehitlerin kanının parayla ölçülemeyeceğini belirten aileler, "Onlar, Gazze'nin �
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Irak Kürt Yönetimi lideri Mesut Barzani ile Erbil’de bir araya geldi. Masadaki en önemli gündem maddesi IŞİD ile mücadele ve Musul operasyonu.
Antalya'da sevgilisi 20 yaşındaki Deniz Aktaş'ı silahla öldüren Lokman Barış Çelik, ifadesinde olay sonrası intihar etmeyi düşündüğünü, ancak vedalaşmak için telefonla aradığı k�
Niğde'de ikisi güvenlik gücü 3 kişiyi öldüren IŞİD üyelerinin yargılandığı davada, baro tarafından atanan avukatlar sanıkları savunmak istemediklerini belirterek duruşma salonunu ter
Milli Savunma Bakanı Yılmaz resmi ziyaretleri kapsamında Irak'a geldi. Iraklı mevkidaşı Halit el-Ubeydi ile ortak açıklama yapan Yılmaz, "Musul'a başlatılacak bir operasyonda Irak'ın yanı