Başbakan Binali Yıldırım, önceki gün 8 saate yakın süren MYK toplantısında terörle mücadele ve anayasa değişikliği süreçlerine ilişkin bilgi verdi.
İHH Genel Başkanı Yıldırım, '85 bin civarında bir insan tahliyesi söz konusu olacak. Şu ana kadar çok azı tahliye edildi. Zannediyorum 20-25 gün de sürebilir bu. Çünkü içeride tahsis
Rejim güçlerinin kuşatmasındaki doğu Halep'ten çıkarak İdlib'e varan Halepliler, Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Brüksel'de gerçekleştirilen AB Liderler Zirvesi'nin ardından açıklamalarda bulundu.
Şangay beşlisinin fikir babası ve kurucusu olarak bilinen Emekli Rus General Prof. Leonid Grigoryevich Ivashov Türkiye'ye geliyor
İsrail Ordusu radyosu, Başbakan Netanyahu'nun, 'ruhsatsız' olduğu gerekçesiyle İsrail'deki bazı Arap vatandaşların evlerinin yıkılması talimatını verdiğini duyurdu.
AB Konseyi Başkanı Tusk Suriye konusunda etkili olamadıklarını kabul etti
Halep'teki katliamların sorumlusu Esed, yaşananları İsa peygamberin gelmesiyle başlayan sürece benzetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halep'te sivillerin tahliyesine dair ABD Başkanı Obama ile görüştü. Ankara, "Obama, 'Türkiye'nin çabalarını takdirle karşılıyoruz' dedi" açıklamasını yaparke
ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump, “ABD’nin diğer ülkelere müdahale etmek yerine, DAEŞ gibi terör örgütleriyle mücadeleye odaklanması gerektiğini” söyledi.
ABD'nin seçilmiş Başkanı Donald Trump döneminde nükleer anlaşmanın iptalinden korkan İran, tehdit dolu açıklamalar yaparken İsrail, İran'a karşı havuç-sopa politikası izliyor.
11 Eylül saldırılarından sonra oğul Bush kameraların karşına geçip, aman hayattan çekilmeyin, alışveriş merkezlerini doldurun demişti.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında önemli ayrıntılara ulaşıldı. Jandarma Genel Komutanlığı'nda arama ve incel
Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk, AB kurumları ile Türkiye arasında gelecek aylarda zirve yapılması için çalışmalara başladıklarını ancak henüz bir tarih belirlenmediğ
Cumhurbaşkanımız 32. Muhtarlar Toplantısı