Fransa'nın Beziers kentinin aşırı sağcı Belediye Başkanı Robert Menard, ülkenin 'en yalancı politikacısı' seçildi.
Washington'daki tarihi devir teslim töreninde, yeni başkan Trump yemin ederken 'nükleer futbol topu' diye bilinen ünlü çanta yavaşça onun tarafına kayacak
MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan'ın 'MHP'li bakan' yorumuna 'haberimiz yok' şeklinde cevap verdi.
Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliğinin geçmesi halinde referandumda kutuplaşma beklemiyor. Yıldırım'a göre referandum sürecinde vatandaşın oyunu, ekonomiden çok terörle mü
Nutella’da kullanılan palm yağının kansere yol açtığı yönünde basında çıkan bazı haberler üzerine, markanın üreticisi İtalyan Ferrero firması bugün İstanbul'da bir basın toplant
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Mardin’in Midyat ilçesinde yargılandığı örgüt propagandası davasından beraat etti.
Ankara Başsavcılığı'nın Fahri Kasırga iddianamesi tamamlandı. Kasırga o geceyi ilk kez anlattı.
Trump'ın ABD'nin 45. başkanı seçilmesinin ardından yapılan protesto gösterilerine katılanlara ayda 2500 dolar ödeme yapıldığı tespit edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekatı ile ilgili olarak, "El Bab'daki kuşatma harekatı yoğun bir şekilde devam ediyor ve DEAŞ tamamen artık kaçıyor." dedi.
Rusya ve Türkiye'nin DAEŞ mevzilerine düzenlediği ilk ortak hava operasyonunu Rus basınında geniş yankı buldu.
Saadet Partisi'nin açıkladığı referandumda 'hayır' kararı Necmettin Erbakan'ın başkanlık sistemine olan görüşlerine ters düşüyor.
Hüsnü Mahalli hakkında “Cumhurbaşkanı'na hakaret ve Kurul halinde çalışan kuma görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret” suçundan iddianame hazırlandı.
ENERJİ Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) serbest tüketici limitini düşürmesi ile birlikte aylık elektrik faturası 82 TL'yi geçen tüketicilerin enerjilerini istedikleri tedarik şirketind
Yunanistan’ın eski başbakanı, PASOK Partisi’nin kurucusu Andreas Papandreu’nun oğlu Yiorgos Papandreu yarın yargıç karşısına çıkacak.
İran'ın başkenti Tahran'da 17 katlı bir iş yerinde önce yangın çıktı, daha sonra bina çöktü. En az 30 kişi hayatını kaybetti.