FETÖ'ye ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu g�
Başbakan Yıldırım Bağdat'a ziyaret gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan İş Forumu'nda Kanal İstanbul projesi için ''büyük ihtimalle bu yıl sonu veya 2018 başı gibi temelini atacağız'' dedi.
İskoçya Ulusal Partisi (SNP) Genel Başkan Yardımcısı Angus Robertson, İskoçya'nın Birleşik Krallık'tan ayrılması için yeni bir referandum yapılacağını söyledi.
Almanya'nın Stuttgart kentinde üzerinde PKK elebaşı Öcalan'ın fotoğraflarının bulunduğu otobüsle gezen PKK'lılar, polis korumasında stand açtılar.
ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi M.C.'nin eşi ve oğlundan sonra kızı da gözaltına alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile ABD arasında vize işlemlerinin askıya alınmasıyla ilgili, "Bu sorunu biz başlatmadık. Bu sorunun faili Amerika Birleşik Devletleri'nin ta kendisidir." de
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 11-15 Ekim 2017 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri'nde her yıl düzenlenen Uluslararası Para Fonu(IMF) ve Dünya Bankası yıllık toplantılarına ka
HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yaptığı her kabadayılığın faturasının halka kesildiğini belirterek, "‘bir gece ansızın gelebiliriz’ diyorlar
Güvenlik Bilimleri Uzmanı Mete Yarar'dan günümüzde yaşananları daha iyi anlamamızı sağlayacak bir baş ucu kitabı daha; Büyük İhanet... Geçtiğimiz yıl yayınlanan "
Başbakan Binali Yıldırım, Ak Parti grup toplantısında yaptığı açıklamada ABD'ye tepki gösterdi.
Diyarbakır'da, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan'ın teröristlerce öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan sanık Kemal Polat'ın, saldırıyı, kadın kıyafet
Kırgızistan Cumhurbaşkanı Atambaev’ın, Pazar günü yapılacak seçim günündeki muhtemel ayaklanmalar nedeniyle Soçi'ye gitmeyeceği açıklandı.
Cumhurbaşkanı'nın Sırbistan ziyaretini AB'ye bir meydan okuma olarak gören Alman basını,Türkiye'nin bölgede ekonomik adımlar attığını yazdı.
Dün bayram nedeniyle kapalı olan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu bugün açıldı. Vize randevusu olanlar içeri alınmazken, bu kişilere bir mesaj kağıdı veriliyor.