Mısıroğlu, Atatürk için 'Mustafa Kemal zannettiğiniz kadar, büyük biri değildir' şeklinde konuştu.
Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet, "AK Parti'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarının ilânı neden gecikti?" başlığıyla yayımlanan yazısında "Geçen hafta Nihat Hatipoğlu'nun Diyarbakır y
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), Rus savaş gemilerinin, Kırım açıklarında Azak Denizi'nde Rusya karasularını ihlal ettiği iddiasıyla Ukrayna savaş gemilerine ateş açmasın�
İstanbul Boğazı'nda hava muhalefeti nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi.
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı geçen Muharrem İnce, "Şimdi ön seçim yapılmasını bekliyorum. Aday belirleme çalışmalarında geç kalınmamalı" dedi.
Kırım’daki Kerç Boğazı’nda bu sabah başlayan gerilimde ilk ateş açıldı. Ukrayna, Rusya tarafından ateşlenen bir topun bir gemiye isabet ettiğini duyurdu.
Kürdistan Yurtseverler Partisi, PKK'ya Süleymaniye'deki bütün ofislerini kapatması için 24 saat süre verdi.
Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Yenimahalle'de bulunan binası Adalet Bakanlığı'na tahsis edilerek, Ankara'nın tüm mahkemeleri tek çatı altında toplanacak. MİT ise yeni binasına geçecek.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş, "Kadına yönelik şiddet, fiziksel, duygusal ve ekonomik boyutlarıyla büyük bir insanlık suçudur." açıklamasında bulundu.
ABD seçimlerine Rusya müdahalesini araştıran davaya bakan federal yargıcın, Trump’un eski danışmanı Papadapulos’un pazartesi günü hapse girmesi için karar çıkarttığı açıklandı.
Afganistan'da bir Amerikan askeri öldürüldü. NATO, gerçekleşen bu ölümlerin Kasım ayında ikinci ve 2018 yılında dokuzuncu olduğunu açıkladı.
Dışişleri Bakanlığı, Fransa'daki protestolarına ilişkin, 'Sayıları 700 bini bulan Türk toplumunun yaşadığı Fransa'daki bu gelişmeleri yakından ve endişeyle takip ediyoruz.' şeklinde
İran'da 'emekli kişilerin devlet kurumlarında çalışmasının yasaklanması' yasası nedeniyle birçok üst düzey bürokrat görevinden ayrılmak zorunda kaldı.
AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş, bir grup gazeteciyle sohbet sırasında açıklamalarda bulundu.
Marmaray ve TCDD'nin diğer vagon üretim ihalesi elinde bulunan Yavuzlar Vagon, mali sıkıntı yaşadığını belirterek mahkemeye konkordato başvurusunda bulundu.