Hakkında tutuklama kararı verilen ABD Başkanı Trump'ın eski kampanya menajeri Paul Manafort'un, federal yetkililere teslim olduğu duyuruldu.
SuperHaber yazarı Mete Yarar, Türkiye ile Rusya arasındaki S-400 anlaşmasına NATO'nun askeri kanadından yükselen itirazları değerlendirdi. Yarar, "ABD’nin bu seçimi engellemek için başka
ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey heyet, Arakan'da devam eden krizle ilgili Myanmar ve Bangladeş'te temaslarda bulunacak - Heyet, Cox's Bazar'ı da ziyaret edecek
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, "Kerkük'te meydana gelen büyük bir ihanetti" açıklamasında bulundu.
Donald Trump’ın eski baş stratejisti Steve Bannon, “Türkiye bizim için (ABD) en büyük tehlike” dedi.
Radyocu Bedirhan Gökçe’nin, ABD’de FBI’nın kara para trafiğiyle ilgili soruşturma başlattığı FETÖ'cü İzzet Akyar ile 2015 yılında e-mail yolu ile görüştüğü ortaya çıktı.
ABD yönetimi, Türkiye’ye de S-400 füze savunma sistemi satacak olan “Rosoboronexport” ile “Almaz-Antey” şirketlerini kara listeye aldı.
ABD'de yayınlanan Kennedy belgeleri, suikasttan 25 dakika önce Londra'da bir yerel gazeteye suikastla ilgili olduğu tahmin edilen bir telefon geldiği ortaya çıktı.
Rusya’nın 2016 yılında gerçekleştirilen ABD’deki başkanlık seçimlerine müdahale ettiğine dair ilk iddianame büyük jüri tarafından kabul edildi. İddianamenin ayrıntıları ise gizli t
ABD Dışişleri Bakanlığı, 39 Rus özel şirketi ve devlet organizasyonuna yönelik yaptırım uygulayabileceğini açıklamasında bulundu.
Suikast sonucu hayatını kaybeden ABD Başkanı Kennedy'nin öldürülmesine ilişkin belgeler, ABD Başkanı Trump'ın talimatıyla internette erişime açıldı.
ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Katalonya'nın bağısızlık kararına yönelik İspanya merkezi hükümetine destek verildiği söylendi.
"Bilim ve din rakiptir" söylemine rağmen, ABD'de çok sayıda bilim adamının ibadetlerini yerine getiren dindar insanlar olduğu kaydedildi
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Büyükada davası sanıklarının tahliyesi için Almanya ile pazarlık yapıldığı iddialarını yalanladı. Gül, "Türk yargısı bağımsız ve tarafsızdır" d
Irak ile Peşmerge güçleri arasında ateşkes sağlandığını açıklanmıştı ancak koalisyon sözcüsü Dillon, ateşkes sağlandığı açıklamasını yanlışlıkla yaptığını söyledi