Organik yakıt ekonomik cazibesini kaybetmesine rağmen AB tarafından teşvik ediliyor. Petrol türevleri alternatifinin çevre bilançosu da sanıldığı gibi çıkmadı.
Ankara ve Tahran, yakın bölgelerinde, başta Suriye olmak üzere birçok konuda fikir ayrılığı yaşıyor, birbirlerinin politikalarından rahatsızlık duyduklarını da gizlemiyor. Ancak her ik
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Türkiye’ye ilk resmi ziyaretini 9 Haziran’da gerçekleştirecek. Gündemde doğalgaz ticaretinde Türkiye ile fiyat pazarlığının da yer alması ziyarete ayrı öne
Mülteci politikaları nedeniyle eleştirilerin odağında olan AB, yeniden yerleştirme programı çerçevesinde yeni adımlara hazırlanıyor.
Mobil iletişim devi Vodafone, faaliyet gösterdiği bazı ülkelerde devlet kurumlarının görüşmeleri dinlediğini açıkladı. Firmaya göre devlet kurumları doğrudan şebekeyi dinliyor.
Uluslararası Para Fonu Mısır’da darbe sonrası yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı olan Abdulfettah Sisi’yi tebrik etti ve Mısır’a yardıma hazır olduğunu açıkladı.
İran’ın başkenti Tahran’da Cuma namazını kıldıran Ayetullah Muvahhidi Kirmani, Suriye’de yapılan göstermelik seçimlerle yeniden devlet başkanlığına seçilen Beşşar Esed’i tebrik et
Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte, gıda fiyatları artmaya başladı. Kuru fasulyenin kilosu 10, baldo pirinç 6, mercimek 4 liraya yükseldi. Bakliyatçılar fiyat artışlarını ramazan sp
İran karşıtı blokun en önemli temsilcileri Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin desteği ile darbe yapıp kendisini cumhurbaşkanı seçtiren Abdülfettah Sisi, İran Cumhurbaşkan�
Suriye’nin kuzeyindeki Kamışlı’da Beşşar Esed’in göstermelik seçimlerde kazanmasını kutlayan Esed destekçilerinin havaya ateş etmesi sonucu ikisi çocuk biri kadın üç kişi öldü, ik
Libya’da hükümete karşı isyan hareketi başlatan emekli general Halife Hafter’e bağlı savaş uçakları, suikast girişiminin ardından Bingazi’deki bazı hedefleri bombaladı.
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, TÜSİAD Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Güneş enerjisinde önce Avrupa ve özellikle Almanya’da daha fazla yatırım yapılırken, 2013 yılında bu branşta radikal bir değişim oldu ve Çin öne geçti.
Boşnakların maruz kaldığı katliam "beyaz kurdele" ile anıldı.
Muhalif gruplar rejime ait bir karargahı tünel kazarak havaya uçurdu.