Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel'le telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynakları görüşmede ikili ilişkiler, Suriye ve mülteci sorunlarının ele alınd�
Emrah Serbes'in yol açtığı kazayla ilgili hazırlanan fezleke İzmir Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Emrah Serbes için istenen ceza belli oldu.
Reza Zarrab'ın ABD'de ifade verdiği davayla ilgili Halkbank'tan açıklama geldi.
ABD Başkanı Donald Trump Twitter'da kendisinin paylaştığı Müslüman karşıtı videoları paylaşmasına tepki gösteren İngiltere Başbakanı Theresa May'e yanıt vermek istedi ancak Theresa
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD Başkanı Trump'un Müslümanlara yönelik saldırı videolarını paylaşmasına Twitter hesabından tepki gösterdi. Gül paylaşımında "ABD Başkanı Trump�
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump’ın 24 Kasım’daki telefon görüşmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kuzey Kore'ye bugün yeni yaptırımlar getirileceğini açıkladı.
İspanya'da Costa de Sol şehrinden Seville’ye gitmekte olan tren aşırı yağmurun da etkisiyle raylardan çıktı kazada 21 kişi yaralandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreni'nde konuşuyor.
ABD Başkanı Trump, aşırı sağcı İngiliz lider Jayda Fransen’in paylaştığı İslam karşıtı videolara kendi resmi Twitter hesabında yer verdi.
CHP Sözcüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçladıkları belgeler için, "Belgeler zamanı geldiğinde kamuoyu ile paylaşılır." dedi.
Paylaşılan bir belgeye göre, DAEŞile ABD destekli, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) bir aylığına ateşkes konusunda anlaştı.
İnternet üzerinden uyuşturucu pazarlayanlara, özendirici paylaşım yapanlara yönelik İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere 29 ilde "Narkonet" operasyonu düzenlendi. 62 kişin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Teknoloji Bağımlılığı Kongresi'nde' konuştu. Erdoğan, "Hayatımızı kolaylaştırması gereken teknoloji maalesef giderek bizi hayattan koparıyor. Sorumluluk sahib
Türkiye kamuoyunda FETÖ ile birlikte anılan Din alimi ve Pakistan Halk Hareketi (PAT) örgütünün 2012'de ülkeye dönüş yapan ve 2014'teki olaylardan da sorumlu olduğu bilinen lideri Tahir-ul