Sosyal Medya

Güncel

İşte Emrah Serbes için istenen ceza

Emrah Serbes'in yol açtığı kazayla ilgili hazırlanan fezleke İzmir Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Emrah Serbes için istenen ceza belli oldu.



Ä°zmir Torbalı Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı'nın aynı aileden 3 kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸi trafik kazasıyla ilgili yazar Emrah Serbes hakkında yürüttüğü soruÅŸturma tamamlandı. Torbalı Cumhuriyet Savcılığı'nın Emrah Serbes’in "Bilinçli taksirle birden fazla kiÅŸinin ölümüne sebebiyet vermek"ten cezalandırılması için 22.5 yılla kadar hapis cezası istediÄŸi öğrenildi.
 
Fezlekenin İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianameye dönüştürülmesinin ardından Serbes hakkında dava açılacağı kaydedildi. Kaza sırasında Emrah Serbes ile aynı araçta olan, önce aracı kendisinin kullandığını iddia eden arkadaşı Kenan Doğru için ise TCK 270. madde gereğince (suç üstlenmek) 2 yıla kadar hapis istendiği bildirildi.
 
Geçen hafta açıklanan bilirkişi raporunda Serbes tam ve asli kusurlu çıkmıştı. Raporda Serbes'in aşırı hızlı olduğu, alkollü olduğu, şerit ihlali yaptığı ve takip mesafesini ihlal ettiği belirtilmişti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.