CHP'den ayrılarak Anadolu Partisi'ni kuran Emine Ülker Tarhan, 18 Mart gününün tatil edilmesi için kanun teklifi verdi.
Timeturk Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek'in Diriliş Postası'ndaki ''Safevi Şia'sından Ali Şia'sına- Arap ve Fars Şii çatışması'' başlıklı yazısı.
CHP yönetimi 39 milletvekilini, garantili bölgeler olarak bilinen yerlerden, aday göstererek çıkarmayı hedefliyor. Bu 39 kişilik kontenjan için şu ana kadar partinin önde gelen isimleri dahi
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan çözüm süreci için oluşturulacak izleme heyetinin 5-6 kişiden oluşacağını açıkladı. Bazı isimlerin belirlendiğini söyleyen Akdoğan, bununla i
Komisyona gönderilen İç Güvenlik Paketi'nni 15 maddesi daha tasarıdan çıkarıldı, böylece çıkarılan madde sayısı 22 oldu
Hamas yönetimi, İsrail’deki seçim sonuçları için "İsrail'deki partilerin ortak noktası Filistin halkının haklarını inkâr konusunda hemfikir olmaları" dedi.
Nurettin Yıldız'a başlatılan linç kampanyaları kapsamında yapılan suç duyurularına takipsizlik kararı verildi. 2 yıl önce yayınlanan sohbet videosunun bir kısmı kırpılarak başlatıl
Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Batı Afrika ülkelerinde görülen Ebola vakıalarından 5 bininin çocuk olduğunu açıkladı.
55 yıl öncesine kadar Belçika, Hollanda, İspanya, Macaristan, Almanya, İsveç, İtalya, ABD'de, etrafı dikenli tellerle çevrili 'insan hayvanat bahçeleri'nin var olduğunu biliyor muydunuz?
Mısır'da Başsavcı, Şubat ayında Zemalik ve ENPPI takımları arasındaki futbol maçı öncesinde çıkan olaylarla ilgili gözaltında bulunan 16 kişinin mahkemeye sevk edildiğini bildirdi.
Azeri doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaştırmayı hedefleyen boru hattı TANAP'ın temeli Kars'ta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Azerbaycan ve Gürcistan cumhurbaşkanlarının katıld�
Dünya Müslüman Alimler Birliği, Yemenlileri Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi'nin etrafında toplanmaya çağırdı.
Yunanistan’ın başkenti Atina'da hapishanelerde açlık grevi yapanlara destek gösterisine katılanlar, banka şubeleri, otobüs durakları ve belediye otobüslerine zarar verdi, park halindeki ara
TÜMOSAN Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Albayrak, "Türkiye kendi tankını, tank motorunu ve transmisyonunu üretecek" dedi.
Başbakan Davutoğlu, "HDP Eş Başkanı Demirtaş'ın dönüp dolaşıp geldiği yer, 1990'larda Kürt vatandaşlarımızın iradesini yok sayan vesayetçilerle aynı yer olmuştur" dedi.