AK Parti'den tekrar aday gösterilmeyince eşinin başını açtığı iddia edilen Rifat Sait, eşinin başını açma tarihini verdi.
İran'ın başkenti Tahran'da kılınan Cuma Namazı Hutbesinde konuşan Tahran Cuma İmamı Hatemi,"AKP'nin mazlumların kanının tokadını yediğini" savundu.
Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 20’ye yakın Alevi vatandaşın yaşadığı evlere işaret konuldu.
3'ü görme engelli 8 çocuğuyla sığınan Halaf Derviş, Tel Abyad'da yaşananları anlattı.
Aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Wilders'ın, İslam karşıtı eylemlerle gündeme gelen Amerikan Özgürlük Koruma İnisiyatifi'nin daha önce Dallas kentinde düzenlediği Hz. Muh
Diyarbakır'da katledilen İhya-Der Başkanı Aytaç Baran'ın katledilme emrinin, PKK kırsal kadrosundan geldiği ortaya çıktı
İsrail İçişleri Bakanlığı Gazze'ye geçen yıl Temmuz'da başlayıp 50 gün süren saldırıların 'hukuka uygun' olduğunu savundu. 1500'e yakın sivilin hayatını kaybettiği saldırılarla
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sözlerini cemaatin nasıl çarpıttığını anlatan Başdanışmanı Ahmet Sever, çok çarpıcı bilgiler paylaştı.
Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Sözcüsü Beşir Atalay çözüm sürecinin seçimden sonraya bırakılmasının yanlış olduğunu söyledi.
MGK Genel Sekreteri Kılınç'ın Abdullah Gül’e ilettiği iğrenç teklifi aktaran Sever, Hayrünnisa Gül'ün “Yeter” deyip yaptığı baskını anlattı.
1998 yılında işe gitmek için çıktığı evine bir daha dönemeyen 6 çocuk babası Cezvet Soysal’ın, öldürülmesi ile ilgili operasyon başlatıldı.
Danıştay'ın, görevden alınan okul müdürlerine ilişkin 'hükmü yürütme' kararını değerlendiren Milli Eğitim Bakanlığı illere talimat yolladı.
İsrail'de bir önceki hükümeti oluşturan koalisyonun büyük ortağı Yeş Atid Partisi Genel Başkanı Yair Lapid'den önemli bir itiraf geldi.
Hüda-Par'ın Genel Başkan Yardımcısı Said Şahin, “6-8 Ekim'de gerçekleştirilen Kobani bahaneli vahşet, aynı zamanda bir seçim yatırımıydı. Bunu barajı aşamamanın tehdidi olarak topl
MHP lideri Devlet Bahçeli, koalisyon için MHP'nin şartlarının belli olduğunu, bu şartlarla görüşmeye gelecek olanlara kapıyı kapatmadıklarını söyledi.