Almanya'da Merkel ile bir araya gelen Mısır Cumhurbaşkanı Sisi bir gazeteci tarafından protesto edildi...
Gülen Cemaati'ne yönelik 'paralel yapı' soruşturması kapsamında 'askeri liselere giriş sınavlarında usulsüzlük' yapıldığı gerekçesiyle Kayseri'de operasyon başlatıldı. 8 kişi hakk�
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, katıldığı özel bir televizyon programında, yeni dönemdeki hedeflerini ve TOKİ’nin amacını anlattı.
7 Haziran seçimlerine yönelik anket sonuçlarıyla birlikte ortaya atılan koalisyon söylentileri piyasaları alt üst etti...
Milli Eğitim Bakanlığı, seçimden bir sonraki gün olan 8 Haziran Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiğini açıkladı.
BDDK'nın Bank Asya'yı TMSF'ye devretmesinin ertesi gününde, gözaltı piyasasında hisseleri işleme kapatılan hisseler bugün işleme açıldı, bankanın hisseleri yüzde 9.21 düştü.
Mersin merkezli dört ilde başlatılan yasadışı dinleme soruşturması kapsamında 40’tan fazla polis gözaltına alındı.
Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik Mersin merkezli başlatılan operasyon kapsamında 19 ilde 30'a yakın şüpheli gözaltına alındı.
Davutoğlu, Habertürk'te katıldığı canlı yayında MİT TIR'larından Bank Asya'nın TMSF'ye devredilmesine kadar gündeme ilişkin bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, kamooyu tarafından merakla beklenen yerli otomobil için 'İmzalar atıldı yakında açıklayacağız' dedi.
Gezi Parkı olaylarının yıl dönümü nedeniyle bugün İstanbul'daki bazı yollar saat 09.00 itibarıyla trafiğe kapatıldı
İstanbul Emniyeti, yarın Taksim'e çıkan çok sayıda cadde, sokak ve kritik noktanın trafiğe kapatılacağını açıkladı...
KPSS sorularının sızdırıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturmanın Ankara merkezli dalgasında 29 kişi daha tutuklandı. Soruşturmada toplam tutuklu sayısı 89'a yükseldi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bugün Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak HDP mitingi ile Yenikapı Miting Alanı'ndaki Fetih Şöleni nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları açıkladı.
Katar Dışişleri Bakanı Halid bin Muhammed Atiyye, Irak'ın Kuveyt'i işgaline tepki olarak 1991'de kapatılan Bağdat'taki Katar Büyükelçiliği'nin yeniden açılacağını söyledi.