İstanbul Boğazı'nda yine yaban domuzu şaşkınlığı yaşandı. Tarabya ve Bebek sahilinden sonra bu kez Tophane'de bir domuza rastlandı.
Afganistan’ın Logar, Kabil ve Nangarhar kentlerinde sabah düzenlenen bombalı saldırılarda, 11 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Ukrayna'yı ziyaret eden Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kırım'ın Rusya tarafından ilhakını reddettiklerini, bu koşullarda Yarımadadaki Tatarlara nasıl yardım edebileceklerini Kiev'deki y
Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Şahiner, Soma'daki maden faciasıyla ilgili fezlekenin kabul edildiğini, olayla ilgili iddianamenin hazırlanarak mahkemeye sunulduğunu bildirdi.
IŞİD'e yakın haber siteleri, PKK'nın yöneticilerinden Bahoz Erdal'ın ani bir baskın sonucu öldürüldüğünü duyurdu. İddiaya göre, saldırıda Bahoz Erdal'ın yüzü parçalandı ve örg�
Balyoz Davası'nda aldıkları mahkumiyet kararları Yargıtay tarafından bozulan 62 sanığın yargılandığı dosyada mahkeme, dijital delillerin bilirkişiye gönderilmesine karar verdi. Duruşma
Bitlis'te devam eden altyapı çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte, bir işçi toprak altında kaldı. Göçükten yaralı çıkartılan işçi hastaneye kaldırıldı.
17 Aralık darbe girişiminden önce AK Parti'den istifa eden İdris Bal Demokratik Gelişim Partisi'ni kurmasının ardından şimdi de yeni bir parti adımı İdris Naim Şahin'den geldi.
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, park halindeki bir araç içerisinde yeni doğmuş bir bebek ölü olarak bulundu. Bebeğin çocuk yaşta anne olan kıza ait olduğu tespit edildi.
Kilis'in merkeze bağlı Deliosman Köyü'nde askerle kaçakçılar arasında çıkan çatışmada köy sakini 28 yaşındaki Kasım Özdemir seken kurşunlarla ayağından vuruldu. Oğlunun vurulduğ
Katalonya'da dün yapılan 'gayrıresmi bağımsızlık referandumu'na halk büyük ilgi gösterdi. İlk sonuçlara göre katılımcıların yüzde 80'den fazlası bağımsızlıktan yana oy kullandı
ABD Başkanı Barack Obama, İran’ın nükleer programına ilişkin "Hala büyük bir uçurum var. O noktaya (anlaşma) gelemeyebiliriz" dedi.
İsrail'in Kefr Kanna bölgesinde bir gencin polis tarafından öldürülmesi üzerine İsrailli Araplar genel greve gitti
Umran Hareketi Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Can, Akit’e konuştu. Terör devleti İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik çirkin saldırısını değerlendiren Can; “Türkiye, İsrail ile bütün
Filistin Gazze'de, Türkiye tarafından finanse edilen ve yaklaşık 800 bin kişinin ihtiyacını karşılayacak su kuyularının açılışı yapıldı.