BBC, Charlie Hebdo saldırısı sonrası yayın politikasını değiştirme karara alarak Hz. Muhammed'in tasvir edildiği çizimleri gösterdi.
Charlie Hebdo saldırısının ardından, Fransa genelinde Müslümanlara yönelik 50’nin üzerinde saldırının gerçekleştiği bildirildi.
Fransa’da yaşanan saldırılarda akıllarda kalan önemli konulardan birisi de güvenlik güçlerinin istihbari ve teknik anlamdaki zafiyeti oldu.
İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Garcia Margallo, Filistinli mevkidaşı Riyad Malki ile Ramallah‘ta bir araya geldi, "İspanya, bağımsız devletlerini kurmaları için Filistin halkını
Çin güvenlik güçleri Doğu Türkistan'da 6 Uygur'u vurarak öldürdü. Sadece resmi medyada yer alan bilgiye göre, öldürülenler patlayıcı maddeyle saldırı hazırlığındaydı!!
Son iki dönemdir bağımsız adaylarla seçimlere giren HDP, çözüm sürecinin geldiği kritik kavşakta önemli bir karar aldı. Yüzde 10 barajı değişmedi ama HDP seçimlere parti olarak girec
Fas devlet sözcüleri, Hz. Muhammed'le ilgili yayınlanan karikatürlere tepki olarak yürüyüşe katılmadıklarını açıkladı.
Suriye İnsan Hakları Gözlemcileri Suriye’de bir hafta içinde soğuktan 14 kişinin öldüğünü açıkladı. Ölen 14 kişiden 8’i çocuk.
ABD’nin Suriye’nin Türkiye sınırına yakın Al Bab kasabasındaki El Saraya isimli IŞİD hapishanesine 28 Aralık’ta düzenlediği hava saldırısında 61 sivilin öldüğü ortaya çıktı. Bo
Şırnak'ta izinsiz gösteri düzenleyen gruplara polis müdahale etti.
ABD yönetimi, Fransa’nın başkenti Paris’te geçen hafta yaşanan ve 17 kişinin ölümüyle terör olaylarının ardından düzenlenen ‘Terörü lanet ve Fransa halkıyla dayanışma yürüyüş
Ankara'da inceleme yapan polise 3 kişi ateş açtı. Çıkan çatışmada saldırganlardan 1'i öldürüldü, 2'si de yakalandı.
Ukrayna'da geçtiğimiz yıl tam 504 Lenin heykeli Ukraynalı göstericiler tarafından yıkıldı
Sultanbeyli’de bonzai kullandığı iddia edilen genç, boş bir arazide donarak hayatını kaybetti. Gencin uyuşturucunun etkisiyle soğuğu hissetmediği ve hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.
Trabzon'un Çaykara ilçesindeki hidroelektrik santrali şantiyesinde meydana gelen çığın altında kalan 4 işçiden 2'sinin cesedine ulaşıldı.