Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'deki OHAL kararını eleştirenlere sert bir dille yüklendi.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'de YPG bölgesinden 11 hudut karakoluna 13 kez saldırı yapıldığını ve saldırılara karşılık verildiğini açıkladı.
Adalet Bakanlığı, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş tarafından gündeme getirilen "900 hakim alındı 800’ü AKP’li çıktı" iddiasını sert bir açıklama ile yalanladı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AKPM'nin kararıyla ilgili açıklamada bulundu.
Fatih Tezcan, hakkında yakalama kararı çıkarılması üzerine geldiği Bakırköy Adalet Sarayı'nda periscope yayını yaparak "Bakırköy Adliyesi FETÖ'nün kalbi gibiydi. Gördüğünüz adliy
YSK, CHP'nin referandum itirazının neden reddedildiğini açıkladı.
Bir grup avukat; ABD'deki FETÖ temsilcileri ve örgütle bağlantılı Savcı Preet Bhrara, New York Senatörü Charles E. Schumer, Michael Rubin ve Graham E. Fuller gibi isimlerin aralarında olduğ
Kendilerini "faşizm karşıtı" olarak tanımlayan öğrenciler, cumhurbaşkanı seçimininde ikinci tura kalan Le Pen ve Macron'u protesto etti
Fransa ve Avrupa'nın diğer ülkelerinde faaliyet gösteren Azerbaycan diaspora örgütleri temsilcileri, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisinin Türkiye kararını protesto etti
İşgalci İsrail yönetimine bağlı topçu birliklerinin, Gazze Şeridi’nin güneyinde Filistinli gruplara ait bir hedefi vurduğu bildirildi.
Şanlıurfa'nın Akçakale ve Suruç ilçeleri arasındaki bölgeye Suriye'de PYD kontrolünde bulunan bölgeden havan atışı yapıldı.
Londra Whitehall'da, İngiltere Başbakanı Theresa May'in konutuna ve bakanlıklara giden yolu polis trafiğe kapattı!
Cem Küçük'ün Mavi Marmara şehitlerine "manyak" dediği açıklamasının yankıları sürerken, Küçük ile birlikte program yapan Cemil Barlas'tan yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek
Kilyos açıklarında yük gemisiyle çarpışarak batan Rus savaş gemisi istihbarat için Suriye'ye gidecekti. Gemi 1970 yılında denize inmişti.
Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Mehmet Topal, savaş mağduru çocuklara Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde spor kompleksi yaptırdı.