Macaristan'da Yahudi soykırımının doğru olmadığını savunan kitabın yayımcısı para cezasına çarptırıldı
Rohingyalar Myanmar’ın Arakan (Rakhine) eyaletinde yaşayan Müslüman azınlık. Sayıları kesin olarak bilinmese de tahminler 800 bin ile 2 milyon arası olduğu yönünde. Dünyanın en çileli
Yüzyıllardır dünyanın en gözde yerleşim yerlerinden biri olan İstanbul'un 1927 sayım yılında 806 bin 863 kişi olarak tespit edilen nüfusu, 2016'da 14 milyon 804 bin 116 kişiye ulaştı.
Bayram tatilinin 8'inci gününde yurdun farklı bölgelerinde meydana trafik kazalarında 8 kişi yaşamını yitirdi, 50 kişi yaralandı.
Hamas ve Fetih hareketleri, İsrail'in, "Batı Şeria'nın El-Halil kentinde yaşayan Yahudi işgalcilerin Filistin yönetimine bağlı belediyeden ayrılması" yönünde aldığı karara tepki göste
Bulgaristan’da “Büyük Cami” olarak adlandırılan 523 yıllık tarihi eserin bahçesi akşam saatlerinde bara dönüşüyor.
Hollanda'da inşası devam eden Tevhid camii'ne İslamofobik saldırı düzenlendi. Aşırı sağcı "ID Verzet" hareketi mensubu bir grup, Venlo kentinde yapımı süren Tevhid Camii'nin çatısı ve
Katolik Kilisesi lideri Papa Francesco yıllar önce "bazı şeyleri netleştirme" ihtiyacı duyarak, 6 aylığına psikanaliste gittiğini açıkladı.
Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen genç kadın, kalacak yer bulamadığı için 3 çocuğuyla sokakta kalıyor.
Myanmar’ın Nobel Barış Ödüllü lideri Ang San Su Çi, Arakan Müslümanlarına uygulanan katliamı ülkeye yabancı basın ve yardım örgütü mensuplarını almayarak örtbas etmeye çalışt�
CHP’nin sözde adalet kurultayındaki programda Deniz Baykal’ın protokol sırasından Aykut Erdoğdu tarafından kaldırıldığını CHP'li Metin Lütfi Baydar da doğruladı.
Dün kapatılan Rusya'nın San Francisco başkonsolosluğundan siyah dumanlar yükseldi. İtfaiyecilerin binaya girişine izin verilmediği gelen bilgiler arasında.
Bikini ile namaz kılan kadının görüntüsü sosyal medyada tartışmalara neden olurken, bu kez de bir grup erkeğin mayoları ile namaz kılma görüntüleri sosyal medyaya düştü.
Kolombiya'da silah bırakarak siyasi alanda faaliyet göstermeye karar veren Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) adını ve logosunu değiştirdi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, Arakan'da Müslümanlara yapılan saldırılara ilişkin açıklamada bulundu.