Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Rusya'nın kredi notunu koruduğunu duyurdu.
New York'taki Birleşmiş Milletler Genel Merkezi karşısında toplanan grup cuma namazı kıldı ve Arakanlı Müslümanlara yönelik şiddet olaylarını protesto etti.
Türkiye’nin dostluğunun ne kadar değerli ve önemli olduğunu gösteren bir başka ziyaret de Kuveyt Başbakanı Cabir El-Mübarek El-Hamed Es-Sabah idi.
Türkiye ve Rusya arasında imzaların atılmasının ardından S-400 anlaşmasının detayları ortaya çıkmaya başladı. Anlaşma, Rusya’dan 1 adet S-400 füzesi alımı ve 1 adet füze için de
Ankara Valiliği, IKBY'nin bağımsızlık referandumuna ilişkin bir otelde düzenlenmesi planlanan konferansın yapılmasını yasakladı.
Referandumun yapılacağı varsa yapılır; Ankara bunu yaptıranlardan olmak istemiyorsa olmasın. Ama engelleneceği varsa da engellenir; Ankara bunu engelleyenlerden de olmasın. Ret cephesinin ön
Önem meselesi bir tarafa, “birey” kavramından veya “birey olmak”tan söz açılır açılmaz, sağdan soldan bir dizi önyargı sökün eder.
Birleşik Arap Emirlikleri'nin Washington elçisi Yusuf el-Uteybe'ye ait sızdırılan maillerde, Libya'daki yasa dışı askeri sevkiyatların ABD'ye raporlandığı ortaya çıktı.
IKBY Meclisi, referandum kararını oy çokluğuyla kabul etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze savunma sistemi almasının tehdit olarak görülmesinden Türkiye'nin rahatsız olduğunu beli
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Ankara Büyükelçisi Faik Bagirov'u geri çağırdığı açıklandı.
Milli Eğitim Bakanlığınca, 2017-2018 eğitim öğretim yılında özel okullarda öğrenim gören ve görecek öğrencilerden ilk defa eğitim ve öğretim desteği kapsamına alınacakların öze
Endonezya’nın Açe eyaletinde Osmanlı Mezarlığı’nın bakımını ve bekçiliğini yapan Azimah Abdülaziz, II. Selim tarafından gönderilen belgeleri özenle saklıyor.
Tunceli'de, terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Evrensel gazetesi Tunceli muhabiri Kemal Ö'nün de bulunduğu 4 zanlı, "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bizim evlatlarımız Bingöl'de Karacehennem bölgesinde 6-7 teröristi daha hakladılar, daha yeni, haberiniz olsun. Nasıl gördük, insansız hava aracıyla g�