FETÖ üyesi olduğunu söyleyerek Ankara Emniyet Müdürlüğüne teslim olan, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı yüzbaşı Burak Akın'ın ifadesi ortaya çıktı.
Ankara'da iki gaziyi darbeden iki şüpheli hakkında 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı.
Konya'nın Meram İlçesinde, aralarında husumet bulunan kişiyle trafikte yaşanan kovalamaca sırasında 2 çocuğu aracıyla ezen sürücü, çocukları hiç görmediğini söyledi.
Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki 481 yıllık tarihi Gazi Hüsrev Bey Medresesi, kentteki en önemli Osmanlı miraslarından biri olarak kabul ediliyor.
Filistinli uzmanlar, DEAŞ'ın Hamas'ı hedef alan video kaydının, "Hamas'ı, Mısır'ın Sina Yarımadasına çekmek ve Gazze'de direnişe kan kaybettirmek için İsrail ve ABD istihbaratının kur
Bosna Hersek'in Stolac şehri yakınındaki Dabrica köyünde, 1600'lü yılların başında buraya gelen yeniçeri subayı Sefer Ağa tarafından inşa ettirilen cami, nadir görülen saat kulesine b
Devlet, kamyon ve otobüsleri, darbe girişimi gibi millî güvenliği ilgilendiren konularda ‘kamu hizmeti’ için çağırabilecek.
Türkiye genelinde on binlerce kişiden para toplayan Çiftlik Bank, yeni üye alımını durdurdu. Yapılan açıklamada, üye alımının yönetim kurulu kararı ile alındığı belirtildi.
Yüksek Siyasi Konsey Başkanı Samad, "Siyasi çözüm çıkmaz yola girer ve Hudeyde'deki saldırılar devam ederse başka seçenekleri devreye sokarız. Kızıldeniz'deki uluslararası deniz taşı
İİT Kültür Bakanları Buhara, Kahire ve Bamako şehirlerini 2020 yılı için 'İslam Kültürünün Başkentleri' olarak ilan etti
Tayland Başbakanı Prayut Çan-oça, gazetecilerden sorularını kartondan maketine sormalarını istedi
16 yaşındaki Filistinli Ahed Tamimi'nin İsrail tarafından tutuklanıp Askeri Mahkeme'de yargılanmasının endişe verici olduğunu bildirdi.
ABD’nin 21. kez uzaya göndermeye çalıştığı pahalı devlet uydusu Zuma, SpaceX Falcon 9 roketiyle uzaya gönderildikten sonra kayboldu ve milyarlarca dolar zarara yol açtı.
İsviçre gazetesi Basler Zeitung'un haberine göre Suudi Arabistan ve İsrail arasındaki gayri resmi ilişkiler İran'ın bölgedeki faaliyetlerini arttırmasıyla daha da ilerledi. Suudi Arabistan,
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman’ın kendisine bağlı 5 bin kişilik el Saif el Ajrab isimli bir tugay kurduğu belirtiliyor.