Temizlik çağında yaşıyoruz. Sabunlarımız antibakteriyel, temizlik malzemelerimiz mikropların yüzde 99,9’unu yok etme vaadinde bulunuyor. Mikropların zararlı olduğunu herkes biliyor.
İngiltere parlamentosunda, hükümetin Suriye'de IŞİD'e karşı hava saldırıları düzenlemek için yetki talebine ilişkin görüşmelerde sert tartışmalar yaşandı.
Dünyanın önde gelen tasarımcıları İstanbul'da yapılacak Üçüncü Havalimanı için kule tasarım yarışmasına katıldı
Hz. Hüseyin'in şahedetinin 40'ncı gün anmaları için Kerbela'ya 40 ülkeden 13 milyon Şii geldi
Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve Paris'teki terör saldırılarının ardından, Fransa'da 3 caminin kapatıldığını söyledi
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik 'tarım ürünlerine Rus yasağı' ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.
Rus uçağının düşürülmesinin ardından Moskova, Türkiye'nin IŞİD'le petrol ticareti yaptığı yönündeki iddialarını sürdürüyor. Rusya Savunma Bakanlığı, ellerinde Türkiye’nin I�
Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği, kaldırımlara engelli rampalarının önüne park eden araçlara karşı etiket ile mücadele başlattı. Önce arabaların ön camına 'engel olma' etiketi yapı
Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Barosu'nda yaptığı açıklamalarda hendek kazanları 'arkadaş' olarak nitelendirdi.
Uçak krizi sonrası Rusya'nın sebze-meyve alımını durdurması iç piyasada fiyatları yüzde 30'a yakın düşürdü. Beklenti düşüşün yüzde 50'ye ulaşması.
Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Türkiye ile varılan ‘gizli mutabakat‘ uyarınca yarım milyon Suriyeli sığınmacının AB’ye gönderileceğini iddia etti.
"Rusya’nın Suriye'ye askeri operasyona başlamasından bu yana yükselme eğiliminde olan petrol fiyatları, Rusya’nın bir NATO üyesi olarak Türkiye’yi de içine çekebilecek gerginlikler üret
Davutoğlu, yarın başlayacak iki günlük resmi ziyaretinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Başbakan Rasizade ile bir araya gelecek.
Almanya'nın Suriye hava sahasında görev yapacak Tornado keşif uçakları ve yakıt ikmal uçağı İncirlik Hava Üssü'ne konuşlandırılacak.
Hakkari-Çukurca karayolu, güvenlik önlemleri eşliğinde hendekler kapatılarak çift şeritli ulaşıma açıldı.