MEB, öğrencilerin eğitim hakkını 'engelleyen', öğrenci ve velileri, okulu boykot etmeleri yönünde teşvik eden kamu görevlilerinin, kanıtlayıcı bilgi ve belgelerle bakanlığa bildirilmes
Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda uzun namlulu silah ve bomba yakalandı.
Erdoğan’ın Suudi Arabistan ziyareti, ikili ticarete canlılık getirecek. Erdoğan'ın ziyaretiyle Türk firmaları için kapı aralanacak.
Bank Asya'ya, Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından 14 milyon 970,3 bin ceza verildi.
Rus ajan, Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleşen kanlı terör saldırısından Moskova'nın haberdar olduğunu iddia etti.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın hava saldırıları sonucunda sivillerin hayatını kaybetmesini "çok rahatsız edici" şeklinde değerlendirdi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'e “Suriye meselesine bir mezhep anlayışıyla bakmanın yanlış olduğunu" söyledi.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de rejime muhalif İslam Ordusu örgütünün genel komutanı Zehran Alluş'un öldürülmesinin, Suriye'de oluşturulmaya çalışılan ateşkes ve siyasi çöz�
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ndeki beş Türkmen parlamenterden biri olan Muhammed İlhanlı, herhangi bir referandumda belirleyici rol üstlenecek Türkmenlerin, bağımsızlık yönünde oy kulla
Federal TV kanalları başta olmak üzere, Rusya medyasında “düşmanlık” söylemiyle anılan haberlerde Türkiye ile ilgili olanlar ilk sıraya yerleşti.
Slovenya İçişleri Bakanlığı, 16 Ekim'den itibaren ülkeye toplam 370 bin 654 sığınmacının girdiğini, 356 bin 587 sığınmacının da ülkelerinden Avusturya'ya geçtiğini bildirdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Sırbistan Cumhurbaşkanı Tomislav Nikoliç ile birlikte heyetler arası görüşmeye başkanlık etti.
İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun özel temsilcisi ve Dışişleri Bakanlığı Genel Direktörü Dore Gold, 'Bölgesel durum bize Türkiye ile anlaşmaktan başka seçenek bırakmıyor' ded
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Toner, Suriye'de muhalif gruplara yapılan saldırıların çözümü daha karmaşık hale getirdiğini belirtti.
Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’nın Herson vilayetinde oluşturulacağı belirtilen gönüllü birliklere Türkiye’nin destek verdiği/vereceği iddialarının gerçek dışı olduğunu açıkla