Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Türkiye'de görevde yapan Pakistanlı basın heyetini kabul etti.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde sınırda yer alan Oğulpınar Mahallesi'nde vatandaşlar Türk Silahlı Kuvvetlerine destek yürüyüşü yaptı.
Şanlıurfa'da Gülmezyüz ile Sarıtaş aileleri arasındaki husumet barışla son buldu.
Bingöl Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hazırlanan Zazaca 5. sınıf ders kitabı Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) onaylandı.
Bangladeş Maliye Bakanı Muhith, Arakanlı Müslümanlar için 'güvenli bölge' oluşturulması talebinde bulundu.
Vize yasağının kalıcı olacağını sanmıyorum. Ama açıktır ki Türkiye- ABD ilişkileri tarihinin en zor dönemini yaşıyor. Bu noktaya gelinmesinde Türkiyenin ilişkileri yönetme tarzı
BM, Arakanlı sığınmacılar için talep edilen 434 milyon dolarlık yardımın sadece yüzde 24'ünün karşılandığını bildirdi.
Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisinin (AKPM) Vaclav Havel İnsan Hakları Ödülü'nü, FETÖ üyeliğinden yargılanan eski Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Ba
İDDEF Bangladeşe sığınan Arakanlı Müslümanlar için toplanan yardımları ulaştırarak bölgede kalıcı projeler için incelemelerde bulundu.
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM), Türkiye'nin Arakanlı Müslümanların maruz kaldığı şiddete dikkat çekmek amacıyla sunduğu acil görüşme talebinin reddedildiğini duyurdu.
Türkiye ABD arasında yaşanan vize krizinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD müsteşarı Dışişleri Bakanlığı'na geldi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından, siber güvenlik amacıyla siber sefer emri çıkartılmasına yönelik çalışma yapılmadığı bildirildi.
Arakan'da yaşanan açlığın, Arakanlı Müslümanlara yönelik etnik temizliğin yeni bir aracı olarak kullanıldığı bildirdi.
Dünya nüfusuna bakıldığında farklı mezhepler içinde olsa da Hristiyanlık, en çok nüfusa sahip din olarak karşımıza çıkıyor. Fakat ülkeler bazında en etkili din ise İslam
Katalonya'nın bağımsızlık yanlısı girişimlerine karşı Barselona'da binlerce kişi ulusal birliği ve birlikte yaşamı savunan gösteri düzenledi