Yunanistan’ın, İsrail ile birlikte Girit Adası'nda radar kurduğu ortaya çıktı. Radarın Türkiye ve İsrail'in can düşmanı Hizbullah'ı izlemede kullanılacağı ileri sürüldü.
Almanya’da muhalefet partilerinden sağ popülist AfD’li (Almanya için Alternatif) bazı siyasetçiler, 'Yeni Almanlar' adlı bir dernek kurdu. Derneğin 2. Başkanı, “Müslümanlara kapımız
Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, Hamas'ın İsrail'in kışkırtmaları karşısında Türkiye'nin yanında olduğunu vurguladı.
Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev istifa etti.
Gebze Sivil Dayanışma Platformu’nun düzenlediği programda dünya Müslümanlarının sorunları ve çözüm yolları gündeme getirildi.
'ABD Dışişleri Bakanı görevine daha ne kadar devam edeceği' sorusuna esprili yanıt veren Pompeo, "Trump bir tweetle beni atana dek" dedi.
ABD eski Başkanı George Bush mevcut ABD Başkanı Donald Trump'ı sert göçmen yasaları konusunda uyardı.
Hollandalı savcılar Gökmen Tanış adlı Türkiye doğumlu zanlının Utrecht kentinde bir tramvayda öldürdüğü kişiler arasında şu ana kadar bir bağlantı tespit edilemediğini açıkladı
Ulucanlar Cezaevi'nden gerçekleştirdiği yayında cezaevinin bahçesinde bulunan darağacını gösteren Akit TV muhabiri Mehmet Özmen, "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" diy
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ereğli Mitinginde idam konusu hakkında önemli açıklamada bulunarak "yanlış yaptım" dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "CHP'nin belediye meclis üyesi adayları arasında PKK'lı isimler var" ifadesinin ardından CHP'li 3 belediye meclis üyesi partiden istifa etti.
Economist Intelligence Unit'in açıkladığı rapora göre, dünyanın en pahalı şehirleri Paris, Hong Kong ve Singapur
AİHM, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş davasında verdiği 'serbest seçim hakkının ihlal edildiği' ve 'görünürün dışında gizli ve siyasi bir amaçla tutukluluğunun devam
MHP, yayımladığı seçim genelgesinde "Teşkilatımız provokasyonlara karşı dikkatli ve uyanık olmalı" ifadelerine yer verildi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin önemli bir seçime gittiğini belirterek "Bakın önümüzdeki 4.5 yıl seçim olmayacak Türkiye'de. Tam 50 yıl sonra ilk kez böyle bir şey gerç