PÜİS Başkanı Okumuş, akaryakıt fiyatlarında yapılan zamlardan dolayı akaryakıt bayilerinin zarar ettiğini söyledi.
Doğu Karadeniz'deki Rum-Pontus Devleti'nin en önemli kültürel miraslarından Santa Harabeleri, 1923'te Rumların bölgeden göç etmesi ve 1950'li yıllardan sonra yöre insanının başka illere
Türkiye ve İran vatadaşı işadamı Rıza Sarraf'ın tutuklu sanıklar arasında bulunduğu ve 27 Kasım'da ABD'nin New York kentinde başlaması beklenen davada, Sarraf'ın kendisine yöneltilen s
BİG Parti Genel Başkanı Yıldız, "Almanya'nın ana sorunu ırkçılık. Maalesef bu ırkçılık 2013 yılından itibaren daha da tırmandı. Burada siyasetin ve Alman medyasının da ciddi bir pa
Cumhurbaşkanı 3. Turizm Şurası'nın açılışında yaptığı konuşmada Taksim'deki AKM'nin yerine yapılacak projeyi açıklayarak, " Çok daha büyüğünü, çok çok farklı ve modern bir mi
Dönemin Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı’nın 15 Temmuz günü Genelkurmay Karargahı’nda görüntüleri ortaya çıktı.
Sibel Edmonds, Gülen’in suç dosyalarını sümen altı eden FBI Başkanı Robert Mueller’e meydan okudu. .
Meclis'te bir binanın yıkılacağını ifade eden İsmail Kahraman, onun yerine çok daha güzel ve geniş bir binanın yapılacağını ifade etti.
Maliye Bakanı Naci Ağbal, şeker fabrikalarındaki geçici işçilerle ilgili soru üzerine, “Şeker fabrikaları benim gözümün bebeği ama özelleştirilecek” dedi.
Eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur istifasının ardından suskunluğunu bozdu. Uğur, Türkiye'nin gündemine oturan 'tehdit edilişi' için “O tehditler elbette ölü
Özbekistan imamları, ezanı hoparlörlerden okunmasına izin verilmesini istiyor
Geçtiğimiz Cuma günü öğleden sonra Gemlik Rorda Port Limanı'ndan ayrılan demir tozu yüklü kargo gemisi Şile açıklarında battı.
Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, Almanya’da büyük bir terör saldırısının engellendiğini söyledi.
Ergenekon sanığı Avukat Kudbeddin Kaya, Yeşilköy’de arkadaşlarıyla birlikte gittiği lokantada silahla vurularak öldürüldü.
New York Times, iki yetkiliye dayandırdığı haberinde saldırganın kamyonetinin yakınlarında IŞİD'e bağlılığını gösteren Arapça metinlerin olduğunu söyledi.