Vatikan'da 62 muhalif Katolik, Papa Franciscus'u 'sapkın' düşünceleri yaymakla suçladı. Vatikan, Papa'nın suçlandığı mektubun yayımlandığı siteye erişim engeli getirdi.
Tutuksuz sanık Türkan, polis aramasında çantasından çıkan ve "Kumpas. Açık arıyorlar bulamıyorlar, sadece dernek üyeliği, hiçbir suçlamayı kabul etmeyin." yazılı notu kendisinin yazd
BM, Irak Kürt Bögesel Yönetimi'nin (IKBY) tüm tepkilere rağmen bugün düzenlediği referandumun bölgeyi istikrarsızlaştırma potansiyelinden endişe duyduğunu bildirdi.
Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden bağımsızlık referandumu hakkında açıklamalarda bulundu.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki sınır birliklerine takviye amaçlı gönderilen komando birlikleri ve zırhlı araçlar bölgeye ulaştı.
Irak Savunma Bakanlığı, 'Irak Türk ordusu ile sınırda ortak manevralara başladık' dedi.
Kuzey Kore Dışişleri Bakanı, 'Trump'ın son açıklamaları savaş ilanıdır' dedi.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Kuzey Irak'taki referandumla ilgili açıklama yaptı. Davutoğlu, "IKBY'nin Irak'ın toprak bütünlüğünü riske sokan bu adımı, bugüne kadar kendisine en zor za
Dışişleri Bakan Yardımcısı Ryabkov, Suriye'de dün havan saldırısıyla ölen Korgeneral Asapov'un ABD'nin ikiyüzlü politikaları nedeniyle can verdiğini söyledi.
Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir, Rusya ile varılan anlaşmanın ardından S-400 füzelerinin tesliminin minimum 2 yılda gerçekleşeceği belirtti.
Kuzey Irak Kürt Yönetimi bir açıklama yayınlayarak halka, huzur ortamını bozacak davranışlardan kaçınılması çağrısı yaptı
Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rusya Hava-Uzay Kuvvetleri'nin Suriye'nin Deyr ez Zor kentinde ABD destekli PYD'yi vurduğuna dair açıklamayı yalanladı.
Mısır cuntası Mehdi Akif için ailesi tarafından cenaze töreni düzenlenmesine ve ülkedeki camilerin hiçbirinde cenaze namazının kılınmasına izin vermedi. Fakat İhvan lideri, son yolculu
Irak meclisi, bugün Kerkük ve tartışmalı diğer bölgelerde askeri güç bulundurma kararı aldı. Yazılı açıklamada, "Meclis, Kerkük ve tartışmalı diğer bölgelerde vatandaşların güv
IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani, anayasaya aykırı kabul edilen referandumun asla Türkiye'ye bir tehdit niteliğinde olmadığını iddia etti.