Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, IKBY'nin düzenlemeyi planladığı bağımsızlık referandumunun şiddetle neticelenmesi halinde askeri müdahaleye hazır olduklarını söyledi.
Irak'ın Kerkük kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Passauer Neuen Presse isimli gazeteye bir soru üzerine yaptığı açıklamada "Türkiye ile ortak ekonomik çalışmamızı azaltmak zorunda kalacağız ve projele
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Türkiye'de ve dünyada intiharlara yol açtığı belirtilen "Mavi Balina (Blue Whale)" oyununun çocuklar ve gençler için yarattığı tehlikelere i
TMO Genel Müdürü Kemaloğlu, kurumun fındık alımı için gece gündüz çalıştığını belirterek, "Üreticilerimiz sabrederse fındık, arzu ettikleri fiyatı bulur." dedi.
Bank Asya’daki gizli kiralık kasalarında 1 dolar saklayan 50 kişiye yönelik düzenlenen operasyonda kasaların bazılarında “Fetullah Gülen” imzalı 9 kol saati de ele geçirildi.
Türkiye ve Rusya arasında imzaların atılmasının ardından S-400 anlaşmasının detayları ortaya çıkmaya başladı. Anlaşma, Rusya’dan 1 adet S-400 füzesi alımı ve 1 adet füze için de
Ankara Valiliği, IKBY'nin bağımsızlık referandumuna ilişkin bir otelde düzenlenmesi planlanan konferansın yapılmasını yasakladı.
Referandumun yapılacağı varsa yapılır; Ankara bunu yaptıranlardan olmak istemiyorsa olmasın. Ama engelleneceği varsa da engellenir; Ankara bunu engelleyenlerden de olmasın. Ret cephesinin ön
Irak Müslüman Alimler Birliği, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de gerçekleştirmeyi planladığı bağımsızlık referandumunu reddettiklerini bildirdi.
FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun avukatı Çelik'in, 2014'te YARSAV'a 17 bin lira bağış yaptığı ortaya çıktı.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Ankara Büyükelçisi Faik Bagirov'u geri çağırdığı açıklandı.
Milli Eğitim Bakanlığınca, 2017-2018 eğitim öğretim yılında özel okullarda öğrenim gören ve görecek öğrencilerden ilk defa eğitim ve öğretim desteği kapsamına alınacakların öze
İzlanda Başbakanı Bjarni Benediktsson'un pedofiliden hüküm giyen biriyle bağlantısı olduğu iddiaları üzerine ülkedeki koalisyon hükümeti bölündü ve çöktü.